Papier odbija się od oporu 1,13-1,15 i powstają na wykresie godzinowym coraz wyżej położone dołki. W efekcie na wykresie dziennym tworzy się formacja trójkąta prostokątnego. Na dzień dzisiejszy trzeba tę formację traktować jako korektę wzrostową w trendzie spadkowym.
Sygnały na wskaźnikach na wykresie dają pozytywne wskazania, ale dopiero pokonanie oporu 1,13-1,15 otworzy drogę do wzrostów. Na chwilę obecną wydaje się, że bardziej prawdopodobne jest wybicie w dół z trwającej formacji zgodnie z obowiązującym trendem spadkowym.
Spanikowany troll makler73 jest niemile widziany na tym wątku.
Specjalisto,formacja trójkąta w trendzie spadkowym zapowiada powrót do spadków jak miało tp miejsce 1,08 - 1,32/Pisałem o formacji spadkowej z zasięgiem poniżej 1.Stadnie zostałem wyśmiany i stado na tym ucierpiało jak zwykle.Dokładnie teraz jest to samo.
Dnia 2019-06-04 o godz. 08:34 makler73 napisał(a): > Specjalisto,formacja trójkąta w trendzie spadkowym zapowiada powrót do spadków jak miało tp miejsce 1,08 - 1,32/Pisałem o formacji spadkowej z zasięgiem poniżej 1.Stadnie zostałem wyśmiany i stado na tym ucierpiało jak zwykle.Dokładnie teraz jest to samo.
Nie potrafisz czytać trollu?
Spanikowany troll makler73 jest niemile widziany na tym wątku.
Wybicie z trojkata nastąpi pewnie w przyszłym tygodniu, a w która stronę to się okaże po newsie dotyczącym inwestora lub jego braku. Tak czy inaczej spodziewam się najbliższego ruchu na dużych obrotach w panice lub euforii