to jest zapisane, ale po jakimś czasie te dane zostaną usunięte z systemu, jeśli Hyperion się zwinie z ulicy Polnej to nie będzie komu wystawić Ci kwitu, ciężko się tez wystawia kwity na sraj tasmie z pierdla. Dzisiaj ten kwit jest mniej warty niż te obrazki na scianach w biurze na Polnej, ale lepiej go mieć niż nie mieć, możesz zawsze wysłać pełnomocnika, jeśli jesteś zagranicą powinieneś móc wystawić pełnomocnictwo i poświadczyć je w konsulacie lub ambasadzie. Ewentualnie możesz olać sprawę. Szansa na to że przejmie to jakaś spółka powiązana z którymś z operatorów są niewielkie, większość naziemnego sprzętu nieserwisowana nadaje się na złom, w, część zdemontoana przez oszukanych dostawców, tylko kabel jest coś wart. Może ktoś to w końcu przejmie za parę groszy i wtedy jak rozwinie i zainwestuje w biznes to może coś z tego będzie, z tym że z obecnym zarządem i większościowym nikt ale to nikt ani w Polsce ani zagranicą rozmawiał nie będzie. Nikt kto mógłby potem zachować i utrzymać koncesję. Oczywiście ja wszystkiego nie wiem, ale mówię jak jest i jak na rynku się mówi o tym. Generalnie udzielenie koncesji tym ludziom było błędem, nie mają kompetencji ani zasobów w tym intelektualnych aby cokolwiek z tym zrobić, i nigdy nie mieli. ich morale są niskie. Nikt żaden fundusz, żaden bank, żaden telekom nie będzie z nimi rozmawial. Amen. Jedyne co to można mieć pretensje do KNF, że nie wstrzymał notowań po zaniechaniach ze strony większościowych w kwestii niedozwolonej koncentracji kapitału. Ja wziąłem kwit, ale bawić mi się w to nie chce. Szkoda czasu i atłasu.