• Gdzie stara gwardia Autor: ~als [46.134.66.*]
    Czy wszyscy już uciekli? Jestem w rozpaczy zainwestowalem tutaj swoje oszczedosci i teraz nie mogę tego odzyskać. Czy to już koniec spółki? Płakać mi się chce jak o tym pomysle
  • Re: Gdzie stara gwardia Autor: ~Trolololo [5.173.112.*]
    Nikt cie nie ostrzegl? Pomysl zastanow sie i wyciagnij wnioski, kto jest winny za to ze poniosles straty. Tylko ty i twoja glupota. Trza bylo wyjsc ja pusali na gorce a nie pluć jadem
  • Re: Gdzie stara gwardia Autor: ~pasikonik [109.207.108.*]
    Stara gwardia buahaha!! Ta stara gwardia to te same gnioty co wszędzie ubierały upośledzonych inwestorów, bo inaczej takich nazwać nie można. Udało się tej starej gwardii ubrać na Mgames takich wyjadaczy jak Gordon, Dani i innych. Potem zwołali upośledzonych na ALS i tutaj ich znowu wyrolowali. Kupiłeś po 1.4 to teraz masz problem bo bez rapo z fixów bedzie kop w zad i poza rynek. Tam już raczej kasy nie odzyskasz, chyba że ktoś w to wejdzie i powróci z tym na notowania. No nie pykło. Na Stopku może odrobicie stratę, myśleć!
  • Re: Gdzie stara gwardia Autor: ~Alek [31.0.22.*]
    Powiem tak. Powód którym tłumacza brak raportu jest śmieszny.
    To oni ukraińskim kontrahentom przekazali dokumenty.......???
    Chyba szukają już totalnym naiwniakow.
    Ciekaw jestem co na to autoryzowany.
    Niedługo wejdzie nowelizacja Kh to bedzie się można za to wziąć. Rozpierdolic ta ukraińska sfolicz
  • Re: Gdzie stara gwardia Autor: ~Piotr [37.248.210.*]
    Mam nadzieje ze tak tępy plan złodzieji nie wyjdzie wszystkie raporty od 2 lat sfałszowane co za syf
  • Re: Gdzie stara gwardia Autor: ~Alek [31.0.22.*]
    Koniec kręcenia lodów. śpier... Na te swoją Ukrainę a jak nie to kraty za te przekręty. Wyprowadzanie pieniędzy że spółki. To jest okradanie akcjonariuszy. Kur... Gdzie pieniądze z emisji, gdzie pieniądze z zysku potężnego za zeszłe okresy???
  • Re: Gdzie stara gwardia Autor: ~Dariusz [94.254.176.*]
    A pasikonik pisal to czemu nie sluchali? Nikt wam tego gniota nie kupi
  • Re: Gdzie stara gwardia Autor: ~Piotr [37.248.210.*]
    Zawsze ktoś pisze sprzedajcie uciekajcie firma zarabiała spore zyski target dlaczego sprzedawać i nagle ze te wyniki były sfałszowane wiec nie pi. E r .d pl głupot
  • Re: Gdzie stara gwardia Autor: ~daro8222 [194.242.62.*]
    To że siedza tu 1,5 roku i obrzydzają spółkę ma cel.
    Napisali że nie mają papierów by raport roczny opublikować...a za każdy kwartał raport udostępnili to na podstawie czego? ;) Ale głupoty wciskają.

• Re: Gdzie stara gwardia Autor: ~pasikonik [109.207.108.*]
    Ja sądzę że spółka ma potencjał, muszą tylko odciąć się od ukraińskich wałów. Jak wyjdą z fixów to może wróci na 30 gr ale o złotówkach to na parę lat zapomnijcie\n
  • Re: Gdzie stara gwardia Autor: ~Investa [109.196.49.*]
    Mam nadzieje że ich wszystkich pozamykają
  • Re: Gdzie stara gwardia Autor: ~abc [62.133.153.*]
    A złożyłeś zawiadomienie do prokuratury? Samo się nie pozamyka.
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.