Dnia 2019-06-02 o godz. 20:37 ~Hillela napisał(a): > CIEKAWE CZY SKUPI WSZYSTKO
Akcjonariusz AP ENERGOBAU OÜ w dniu 28 marca 2019 roku przejął zobowiązanie PATRO INVEST OÜ z siedzibą w Tallinie w stosunku do emitenta na kwotę 1.920.000 EURO. Termin spłaty tego zobowiązania przypada na dzień 31 maja 2019 roku.
gdzie i kiedy , tak zadłużył firmę ,,,, i na taką sumę !!???????
z kilku złotych spadli na 20 groszy. Ciekawe co teraz zrobią, czy spadną na 1 grosz czy odbiją na kilka złotych.... nic nie zarabiają ale z czegoś żyją ....
Dnia 2019-06-04 o godz. 09:58 ~der napisał(a): > z kilku złotych spadli na 20 groszy. Ciekawe co teraz zrobią, czy spadną na 1 grosz czy odbiją na kilka złotych.... nic nie zarabiają ale z czegoś żyją ....
Wirtualna księgowość-przerzucają pieniądze z jednej spółki do drugiej. W rzeczywistości wszystkie spółki Patrowiczów to trupy finansowe.
Dnia 2019-06-08 o godz. 20:04 ~wydymany napisał(a): > Dnia 2019-06-08 o godz. 18:09 ~KosaZPłocka napisał(a): > > Gdzie jest Patrowicz i Familia słupy i klika mam na nich zlecenie ? > > ...... jak jest zlecenie ,,,,ile trza dać ,aby zlikwidować problem ? > chętnie się dołożę .
Powiem tak, myjka całkowicie zawiodła moje oczekiwania. Jakiś wykonania tragiczna - wszystko lata luźno, jakby się miało zaraz rozsypać. Ciśnienie na wyjściu jest słabiutkie, dosłownie niewiele mocniejsze niż wąż zatkany palcem. W porównaniu do myjek na myjniach to w ogóle się nie umywa - myjka do mycia samochodów nie nadaje się zupełnie (chyba, że nałożenie piany dyszą i umycie gąbką, ale oczekiwałem efektu jak na myjni bezdotykowej). Myjka nadaje się fajnie do mycia płytek i fug. Wyposażenie tez jest dosyć bogate. Generalnie nie polecam. Zdecydowanie nie kupiłbym ponownie
"Cyberpunk 2077" dostępny będzie w wersjach na PC, PlayStation 4 oraz Xbox One. Gracze będą mogli wybrać między wersjami cyfrowymi i pudełkowymi oraz między wersją standardową i kolekcjonerską. Edycja standardowa wersji na komputery osobiste (dostępnej na Steamie i należącej do CD Projektu platformie GOG.com) gry "Cyberpunk 2077" kosztował będzie 199,00 zł. Cena gry na obie konsole to 269,99 zł. Edycja kolekcjonerska, zawierająca m.in. 25-centymetrową figurę głównego bohatera gry, wyceniona została na 749,99 zł niezależnie od platformy.