Witam,
Jestem zainteresowany do nabycia akcji spółki, ponieważ z tego co zauważyłem jest tanio. Wiele opinii, bardzo mądrych opinii na forum mówi samo za siebie.
Czy spółka wypłacała kiedyś dywidendę? Jestem ciekawy czy zamierza ją wypłacać. Ktoś coś wie?
Pozdrawiam
Ogólnie zainteresowałem się tą spółką przez przypadek to znaczy o niej usłyszałem przez przypadek. Interesujące wyniki, ciekawe C/WK. Z tego co się chyba oś Ciebie dowiedziałem to spółka wstaje z kolan i cena jest jeszcze dosyć niska. Ma być podobno wykup oraz umarzanie akcji. Wyglada to dosyć ciekawie, bardzo interesująco
To prawda, spolka miala kilka lat powaznych klopotow (przeinwestowali), z ktorych od 2015 skrupulatnie wychodzi. Ewentualny plan wykupu i umorzenia to bardzo świeża sprawa - z wczoraj.
Ogólnie nie wiem jak wygląda sprawa wykupów i umarzania. Mógłbyś przybliżyć temat? Jeżeli kupię załóżmy 15k papieru to czy spółka będzie mogła to ode mnie wykupić czy będzie wykupowała od większych graczy?
Wszystko odnosnie ceny, ilości, czasu trwania wykupu i zasad zostanie postanowione na Walnym 28 czerwca, ale podejrzewam ze to będzie wyglądalo jak na Sanwilu czyli będą zbierać powolutku z rynku. ps. nie myl wykupu z wezwaniem