nie jestem przekonany , ponieważ sytuacja sie powtarza , na koniec sesji średnio ktoś podbija kurs 5 tyś o 5gr , by następnego dnia sprzedawać z wyższego poziomu, a tak wcześniej robił makler . Powodzenia
Mam jeszcze trochę ale częściowo blokuje mnie cena bo mam zlecenie na sprzedaż powyżej 1,4 i częściowo brak info pod które można robić zamieszanie. Po poprzednich infach trochę upłynniłem ale niewiele bo straszna męczarnia była z tym podbijaniem kursu i wywalaniem jak się drobnica nie podłącza i nie ma komu upchać. Trzeba czekać na następne informacje. Czasem trochę testuję podaż i popyt ale to taka zabawa przy kawie w przerwie od poważniejszej roboty. Krótko i konkretnie: powyżej 1,3 - 1,4 będę wywalał większe ilości a zakupy dopiero w okolicach 0,4- 0,6.
Dnia 2019-06-03 o godz. 17:06 ~makler napisał(a): > Mam jeszcze trochę ale częściowo blokuje mnie cena bo mam zlecenie na sprzedaż powyżej 1,4 i częściowo brak info pod które można robić zamieszanie. Po poprzednich infach trochę upłynniłem ale niewiele bo straszna męczarnia była z tym podbijaniem kursu i wywalaniem jak się drobnica nie podłącza i nie ma komu upchać. Trzeba czekać na następne informacje. Czasem trochę testuję podaż i popyt ale to taka zabawa przy kawie w przerwie od poważniejszej roboty. Krótko i konkretnie: powyżej 1,3 - 1,4 będę wywalał większe ilości a zakupy dopiero w okolicach 0,4- 0,6.
panowie trochę szacunku ,już raz makler pokazał że towar ma i oddał po 1,10 o ile pamiętam . chcecie potwierdzeń dzień w dzień ?. zauważyliście że po podaniu informacji , o końcowym zbieraniu po 5 k ktoś wczoraj wysypał 10 k i być może zmieni strategię . jasiu czy to czasem nie ty mięsko sprzedajesz . powodzenia