dla nich to za mało na zrobienie sprawozdania przy tych obrotach, dobrze że są jakieś terminy i przynajmniej GPW w końcu zaczęło ich przestrzegać. Wiadomo już od dawna jak w tej firmie traktuje się drobnych akcjonariuszy.
Zarząd Pylon S.A. z siedzibą w Warszawie (dalej jako: Spółka) w załączeniu do niniejszego komunikatu przekazuje kompletny raport roczny Spółki za 2018 rok obrotowy. Raport z opinią Biegłego Rewidenta, zostanie opublikowany w dniach 3-7 czerwca 2019.
Myślę, że fakt że od kilku lat nikt nie zarobił na tej spółeczce powinien wystarczyć. Teraz jeszcze nie są w stanie nawet ogarnąć rewidenta - to co robi R. ? Może myślą tylko jak najłatwiej wyjść z NC i odkupić akcje po 3gr ;)
Wczoraj na fejsie "wpadła mi w oko" ich wysyłka do Francji ale jak widzę jakie ilości wysyłają to mam wrażenie, że z paczkomatów korzystają przy wysyłce. A jak biegły nadal ma problem z wydaniem opinii?
4 zestawy to ponad 0,5 procenta sprzedaży. Kiedyś był komunikat o umowie z Francuzami. Nie zakładano tam wysokich poziomów - ok. 10 procent obecnej sprzedaży. Ciekawe jak jest w rzeczywistości na tym trudnym rynku. Jak widać wszelką sprzedaż cieszy zarząd i bardzo dobrze.