• Pozwy blisko Autor: ~Pracownik [37.190.194.*]
    Wszystkim osobą które zostały delikatnie mówiąc namówione do podpisywania restrukturyzacji namawiam do zgłoszenia sprawy do Funduszu Sprawiedliwości Ministerstwa Sprawiedliwości. Firma podbija w ten sposób zadłużenie klienta, mimo tego że doskonale wiedzieli że nie spłaci. U niektórych klientów były podpisywane po 3 restrukturyzacje... To jet przetestępstwo. Podniecać się nowym Prezesem... Kasę dostali od Kowala na ratę. Gość nie ma pojęcia o prowadzeniu takiej firmy. I ten przysyła kowala który nic nie wie. Jeszcze trzymają to gumowe ucho Matysa. Donosi na wszystkich a sam nie potrafił zarządzać kontrolą... Ludzie jacy wy naiwni jesteście.
  • Re: Pozwy blisko Autor: ~Klientka [5.173.169.*]
    Ja zastanawiam się czy nie powinnam złożyć doniesienia na prokuraturę za to co pracownicy tej firmy oszukiwali- mnie i koleżankę oszukał sam dyrektor z Łodzi- żeby to jeszcze był zwykły pracownik. Nie pamietam tylko nazwiska imię Mariusz- czy możesz mi jaki pracownik podpowiedzieć jego nazwisko- bo czuje ze nas mocno oszukał właśnie podpisujac jakieś porozumienie. Na dodatek powiedział żeby nie płacić bo firma pada a tutaj windykacja dzwoni i przyjeżdża. Chce żeby on za to oszustwo odpowiedział u prokuratury. Dzisiaj pójdę do prawnika. Będę wdzięczna za podpowiedz nazwiska tego dyrektora
  • Re: Pozwy blisko Autor: ~Ona [89.230.229.*]
    Klientka a IP z Białegostoku. To dobre. Oszuści!
[x]
MARKA 0,00% 0,20 2026-04-10 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.