Prosze wszystkich mniejszościowych akcjonariuszy o rejestracje i stawiennicwo. Prosze z uwagi na interes wszystkich nas. Czas skonczyc z ukladem i kolesiostwem i skutecznie powolac organy do zarządzania ta spolką. Pewnie suma naszych glosow nie przeważają naszych głosów ale utwierdzi nas w przekonaniu ze to wydmuszka i nie rzetene osoby nią sterują.
Z uwagi na ograniczenia prawne nie dajace nam szansy na wprowadzienie punktow do porzadku min. 20%, proponuje wszystkim kawe na moj koszt i na 45 min wczesniej darmowa kawe na moj koszt i przekazania szczerej i prawdziwej informacji o spolce i ludziach z nią zwiazanych na żywo.
Poniewaz spotkanie moze sie odbyc przed WZA a wiec i dla osob nie posiadających akcje zapraszam. Zaprosze rowniez przedstawiciela prokuratury. Spotkanie przed WZA anonimowe dla zainteresowanych. Wazne albymnwiedzialbile osob jest zainteresowanych abym wybral blisko stosowne miejsce.
tzn, tzn chcesz powiedzieć, że wiesz coś czego nie wie rynek, nie wie KNF, prokuratura? Chcesz zaprosić kogoś z prokuratury i coś ujawnić? a jak to położy spólkę? zdajesz sobie sprawę, że to moze być jej koniec?
Witam skoro tak stawiasz sprawę, to ja jestem zainteresowany kupnem twoich akcji. Ile ich masz i po jakiej cenie chcesz sprzedać (pamiętaj, że uważasz, ze ta spółka jest nic nie warta). Jak sprzedaż za 50% ceny rynkowej (notowanej), to biorę. Daj znać, czy się zgadzasz i podaj jakieś dane do kontaktu, chyba, że wolisz sprzedać podczas notowań. Teraz możesz się cieszyć, gdyż jak uważasz spółkę nic niewartą możesz sprzedać za kilka groszy za akcje. To jak robimy biznes?
NIe dziwi was milczenie o skupie czyli to że od 15 go nie skupili ani jednej akcji .Czyzby kasa pusta juz była a może kurs za niski i kolesiom juz nie opłaca sie oddawac po tej cenie ? Takie pytanie zadajcie na walnym dlaczego skupowali po 1zł a nie chca skupowac 8 razy taniej?
Jeszcze raz ci powiem: czytaj ze zrozumieniem informacje. Skończ w końcu tą podstawówkę, bo tam tego uczą. W tym tygodniu będzie skup. Był okres zamknięty, bo były 2 raporty i tyle, a ty naucz się czytać ze zrozumieniem, bo ciemnota w tym kraju dobija bardzo.
Wie ktoś, czy przed WZA tez jest okres zamknięty. Pytam, ponieważ WZA jest 28 czerwca i nie wiem, czy spółka aktualnie może skupywać akcje. Jeśli ktoś doczytał się tych szczegółów, to proszę o informacje na forum.