• KOLEJNY BATON !!!! Autor: ~Realnie [91.233.186.*]
    Jak to ma urosnąć jak co chwilę podstawiane sa duże pakiety na sprzedaż ,, celowo ktoś to robi albo rzeczywiście zmierzamy na niższe popziomy bo w tej chwili popytu nie ma żadnego.... czwarta sesja spadkowa...
  • Re: KOLEJNY BATON !!!! Autor: ~kendal [83.2.231.*]
    Dnia 2019-05-31 o godz. 11:28 ~Realnie napisał(a):
    > Jak to ma urosnąć jak co chwilę podstawiane sa duże pakiety na sprzedaż ,, celowo ktoś to robi albo rzeczywiście zmierzamy na niższe popziomy bo w tej chwili popytu nie ma żadnego.... czwarta sesja spadkowa...

Kiedy do was dotrze ludzie optymiści , że teraz nastąpią spadki , wzrost będzie a jakże ale nie z tych poziomów i pod warunkiem , że właściciele powstrzymają się ze sprzedażą akcji tak jak obiecywali ..Gra batonami po stronie S , K dla doświadczonego inwestora to cenna wskazówka ...;)
  • Re: KOLEJNY BATON !!!! Autor: ~Acer [178.219.119.*]
    Kendal co miałeś z j. polskiego?
    Przecinków nie pisze się po spacji. To aż w oczy bije!
    Odnośnie kursu, to jest to zagrywka, aby reszta oddała tym po lewej a batonik na S ma to przyśpieszyć.
    Czysta strategia na psychikę graczy.
    Z doświadczenia wiem, że większość traci na giełdzie tylko dlatego, że jest niecierpliwa i bardzo lękliwa z powodu batonów.
    Dnia 2019-05-31 o godz. 11:57 ~Acer napisał(a):
    > Kendal co miałeś z j. polskiego?
    > Przecinków nie pisze się po spacji. To aż w oczy bije!
    > Odnośnie kursu, to jest to zagrywka, aby reszta oddała tym po lewej a batonik na S ma to przyśpieszyć.
    > Czysta strategia na psychikę graczy.
    > Z doświadczenia wiem, że większość traci na giełdzie tylko dlatego, że jest niecierpliwa i bardzo lękliwa z powodu batonów.

Nie było mnie na tej lekcji o spacjach i przecinkach i stąd moja niewiedza ale dziękuję za zwrócenie uwagi.Mam tak przy pisaniu bezwzrokowym .;)
    Co do Twojego doświadczenia, to czas go zweryfikuje i to niebawem .
    Ty mnie nie strasz. Masz cel, bo ci ktoś płaci, albo sam posiadasz akcje za 7-8 zł
    i powoli sypiesz jak się po lewej pojawiają chętni na kupno. Dużo ci jeszcze zostało?
    Dnia 2019-05-31 o godz. 14:50 ~Acer napisał(a):
    > Ty mnie nie strasz. Masz cel, bo ci ktoś płaci, albo sam posiadasz akcje za 7-8 zł
    > i powoli sypiesz jak się po lewej pojawiają chętni na kupno. Dużo ci jeszcze zostało?

Rozgryzłeś mnie ...;)
    Na pewno nie masz akcji. W innym przypadku inaczej byś śpiewał.
    Dlatego zalecam ostrożność innym, w braniu twoich opinii jako opcji strategicznej.
    Każdy szuka dołka dołków w analizie technicznej.
    11 zł możliwy dołek uklepywany przed wybiciem tzn, przed możliwą świecą.
    Kto kupi w dołku najwięcej zarobi. I to wie każdy.
  • Re: KOLEJNY BATON !!!! Autor: ~Realnie [91.233.186.*]
    możliwy dołek na 11 zł ale czy to akurat już tutaj ? bo popyt kiepski dawno kuż tutaj tak cienko nie było
    Możliwy dołek na 11 zł. Spadło z 18.90 zł na 11 czyli prawie 50%.
    To tak technicznie wygląda ładnie.
    Wiele korekt w większości spada dokładnie do max 50% i potem odbicie.
    Najpierw łagodnie z korektą a potem większy wzrost i powrót do ceny z przed korekty czyli okolice 18-20 zł.
    Dnia 2019-05-31 o godz. 15:49 ~Acer napisał(a):
    > Na pewno nie masz akcji. W innym przypadku inaczej byś śpiewał.
    > Dlatego zalecam ostrożność innym, w braniu twoich opinii jako opcji strategicznej.
    > Każdy szuka dołka dołków w analizie technicznej.
    > 11 zł możliwy dołek uklepywany przed wybiciem tzn, przed możliwą świecą.
    > Kto kupi w dołku najwięcej zarobi. I to wie każdy.

Przy spółkach z krótką historią notowań i niewielką ilością akcji w obrocie analiza techniczna zawodzi .
    Większość kupujących nastawiona jest tu czysto spekulacyjnie a w takim przypadku to bardziej psychologia tłumu niż analiza techniczna .
    Wyznaczanie w tej sytuacji dołków na podstawie analizy technicznej to żart ...
    I na koniec, zabawne jest to, że zalecasz ostrożność innym w braniu mojej opinii jako opcji strategicznej a sam "wróżysz z fusów"i przedstawiasz swoje pobożne życzenia ..
    czwarty dzień spadków tutaj ...caly czas osuwanie się kursu..
    kto sprzedał do 15 zl uciekł z pod topora ...reszta jest umoczona zapewne
    Dnia 2019-05-31 o godz. 16:48 ~Realnie napisał(a):
    > kto sprzedał do 15 zl uciekł z pod topora ...reszta jest umoczona zapewne

Zaczynają się wątpliwości, czy warto trzymać ?

[x]
CDA 0,41% 17,95 2025-10-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.