Jak to ma urosnąć jak co chwilę podstawiane sa duże pakiety na sprzedaż ,, celowo ktoś to robi albo rzeczywiście zmierzamy na niższe popziomy bo w tej chwili popytu nie ma żadnego.... czwarta sesja spadkowa...
Dnia 2019-05-31 o godz. 11:28 ~Realnie napisał(a): > Jak to ma urosnąć jak co chwilę podstawiane sa duże pakiety na sprzedaż ,, celowo ktoś to robi albo rzeczywiście zmierzamy na niższe popziomy bo w tej chwili popytu nie ma żadnego.... czwarta sesja spadkowa...
Kiedy do was dotrze ludzie optymiści , że teraz nastąpią spadki , wzrost będzie a jakże ale nie z tych poziomów i pod warunkiem , że właściciele powstrzymają się ze sprzedażą akcji tak jak obiecywali ..Gra batonami po stronie S , K dla doświadczonego inwestora to cenna wskazówka ...;)
Kendal co miałeś z j. polskiego? Przecinków nie pisze się po spacji. To aż w oczy bije! Odnośnie kursu, to jest to zagrywka, aby reszta oddała tym po lewej a batonik na S ma to przyśpieszyć. Czysta strategia na psychikę graczy. Z doświadczenia wiem, że większość traci na giełdzie tylko dlatego, że jest niecierpliwa i bardzo lękliwa z powodu batonów.
Dnia 2019-05-31 o godz. 11:57 ~Acer napisał(a): > Kendal co miałeś z j. polskiego? > Przecinków nie pisze się po spacji. To aż w oczy bije! > Odnośnie kursu, to jest to zagrywka, aby reszta oddała tym po lewej a batonik na S ma to przyśpieszyć. > Czysta strategia na psychikę graczy. > Z doświadczenia wiem, że większość traci na giełdzie tylko dlatego, że jest niecierpliwa i bardzo lękliwa z powodu batonów.
Nie było mnie na tej lekcji o spacjach i przecinkach i stąd moja niewiedza ale dziękuję za zwrócenie uwagi.Mam tak przy pisaniu bezwzrokowym .;) Co do Twojego doświadczenia, to czas go zweryfikuje i to niebawem .
Ty mnie nie strasz. Masz cel, bo ci ktoś płaci, albo sam posiadasz akcje za 7-8 zł i powoli sypiesz jak się po lewej pojawiają chętni na kupno. Dużo ci jeszcze zostało?
Dnia 2019-05-31 o godz. 14:50 ~Acer napisał(a): > Ty mnie nie strasz. Masz cel, bo ci ktoś płaci, albo sam posiadasz akcje za 7-8 zł > i powoli sypiesz jak się po lewej pojawiają chętni na kupno. Dużo ci jeszcze zostało?
Na pewno nie masz akcji. W innym przypadku inaczej byś śpiewał. Dlatego zalecam ostrożność innym, w braniu twoich opinii jako opcji strategicznej. Każdy szuka dołka dołków w analizie technicznej. 11 zł możliwy dołek uklepywany przed wybiciem tzn, przed możliwą świecą. Kto kupi w dołku najwięcej zarobi. I to wie każdy.
Możliwy dołek na 11 zł. Spadło z 18.90 zł na 11 czyli prawie 50%. To tak technicznie wygląda ładnie. Wiele korekt w większości spada dokładnie do max 50% i potem odbicie. Najpierw łagodnie z korektą a potem większy wzrost i powrót do ceny z przed korekty czyli okolice 18-20 zł.
Dnia 2019-05-31 o godz. 15:49 ~Acer napisał(a): > Na pewno nie masz akcji. W innym przypadku inaczej byś śpiewał. > Dlatego zalecam ostrożność innym, w braniu twoich opinii jako opcji strategicznej. > Każdy szuka dołka dołków w analizie technicznej. > 11 zł możliwy dołek uklepywany przed wybiciem tzn, przed możliwą świecą. > Kto kupi w dołku najwięcej zarobi. I to wie każdy.
Przy spółkach z krótką historią notowań i niewielką ilością akcji w obrocie analiza techniczna zawodzi . Większość kupujących nastawiona jest tu czysto spekulacyjnie a w takim przypadku to bardziej psychologia tłumu niż analiza techniczna . Wyznaczanie w tej sytuacji dołków na podstawie analizy technicznej to żart ... I na koniec, zabawne jest to, że zalecasz ostrożność innym w braniu mojej opinii jako opcji strategicznej a sam "wróżysz z fusów"i przedstawiasz swoje pobożne życzenia ..