• Do Tomik Autor: markos28mr [176.103.74.*]
    Tomik masz prawnika, który podejmie się naszej sprawy po zabraniu nam akcji po 1,60 w przymusowym wezwaniu ? Bo dopiero wtedy można będzie wejść na drogę sądową. Prawnika który podejmie się sprawy za prowizję od nadwyżki ponad 1,60 zł za akcję? Jeżeli tak to ja się na to piszę.
  • Re: Do Tomik Autor: ~Tomik [83.26.197.*]
    znam kogo trzeba, ale nie chce tu mowić za kogoś i po wtóre nie chce mówić za dużo.
    kto nie chce się zgodzić na tą zamianę co nam proponuje Mirgos i chce walczyć to piszcie na mojego maila:
    tomikzajacc@wp.pl
    im więcej nas będzie tym większa siła przebicia.
  • Re: Do Tomik Autor: ~Tak [185.93.94.*]
    Ośmieszacie się
  • Re: Do Tomik Autor: ~Murof [31.11.128.*]
    Dnia 2019-05-31 o godz. 09:55 markos28mr napisał(a):
    > Tomik masz prawnika, który podejmie się naszej sprawy po zabraniu nam akcji po 1,60 w przymusowym wezwaniu ? Bo dopiero wtedy można będzie wejść na drogę sądową. Prawnika który podejmie się sprawy za prowizję od nadwyżki ponad 1,60 zł za akcję? Jeżeli tak to ja się na to piszę.

Po zabraniu Wam akcji JHM nie będziecie już akcjonariuszami więc już nic nie będziecie mogli zrobić - poza wzięciem kasy po 1,60. Napisałem "Wam" bo ja piszę się na wymianę. Wymiana 1 do 1,5 to bardzo dobry interes.
  • Re: Do Tomik Autor: ~yeti [5.173.89.*]
    Jesteś cwaniczkiem wynajętym przez Mirgosa i działasz w jego interesie. Mnie na to nie namówisz
  • Re: Do Tomik Autor: ~wujoT [78.11.79.*]
    Tu decyzje każdy podejmie sam. Jednakże prawda jest oczywista i taka, że tylko wymiana akcji JHM na akcje MRB gwarantuje tym co brali akcje JHM powyżej 1,60 pozwoli na odzyskanie swoich pieniędzy w perspektywie 2 - 3 lat.. Nikogo nie namawiam, ale ja piszę się na wymianę.
    a ja myślę, że tylko sąd daje szansę na odzyskanie kasy.
    a akcje Mirbudu każdy może kupić sobie sam na giełdzie bez pośrednictwa Mirgosa, jeśli uważa, że ich kurs wzrośnie.
    ja ich nie kupię, bo uważam, bo Mirbud to znacznie gorsza spółka niż JHM. Ale nawet gdybym chciał je kupić to kupiłbym je sobie sam.
  • Re: Do Tomik Autor: ~Tak [185.93.94.*]
    Powiedz wyrokowcowi ze rynek z niego kpi
  • Re: Do Tomik Autor: ~Murof [31.11.128.*]
    Wszyscy wiemy, że nauczyłeś się odmiany przez przypadki słowa 'wyrokowiec'. Na początku to budziło podziw, że ty to mogłeś pojąć ale teraz po setnym razie wiemy, że na nic więcej cię już nie stać.
  • Re: Do Tomik Autor: ~Tak [159.253.242.*]
    Ja wiem ze was stać tylko na to żeby dorabiać wyrokowca i tracić :)
    mylisz się koleżko. jeśli uda się nam zmobilizować to pójdziemy do sądu albo w ogóle nie będzie przymusowego wykupu.
    wszystko zależy od tego ile osób nabierze się Mirgosowi na tą jego zamiankę akcji.

• Re: Do Tomik Autor: ~Kain [213.77.82.*]
    Wystarczy, że Mirgos sprzeda akcje JHMu Mirbudowi i już ma ustawowe procenty wymagane do ogłoszenia wykupu... Tylko czekanie do przymusowego i sąd zostaje lub pogodzenie się ze stratą...
    czy lepiej jest być przymusowo wykupionym i mieć możliwość pójścia do sądu żeby odzyskać kasę czy lepiej jest zamienić akcje i takiej możliwości nie mieć? a kto będzie przymusowo wykupiony to za te pieniądze będzie sobie jeszcze mógł kupić akcje Mirbudu na giełdzie, być może taniej niż teraz.
  • Re: Do Tomik Autor: ~Kain [195.3.152.*]
    Osobiście albo sprzedam w wezwaniu albo poczekam do przymusowego i sądu... Nie wiem jeszcze, zastanawiam się. W mirbud nie mam zamiaru się bawić bo tam taki sam przekręt się szykuje jak i tu. A po raz kolejny być tzw inwestorem długoterminowym mnie już nie bawi. Urośnie ok brawo on ale beze mnie. Wierzyłem w Jhm i jego wartość i widzimy jak się to kończy. Pozdrawiam
  • Re: Do Tomik Autor: ~Tak [37.47.2.*]
    Ośmieszasz się, wyrokowiec takich jak ty przerabia bez mydła
  • Re: Do Tomik Autor: ~Kain [213.77.82.*]
    Ciebie już dawno przerobił, tak wiem czytałem, współczuję... To wezwanie w ogóle kiedy ma być?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.14.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~guru [5.173.89.*]
    być może w ogóle nie dojdzie do zamiany akcji i przymusowego wykupu poczytajcie sobie na forum mirbudu, bo sąd pewnie odmówi rejestracji uchwały
  • Re: Do Tomik Autor: ~Tak [37.47.4.*]
    Oj nie leszczyku , cwaniak po wyrokach przerabia tylko durne leszcze z jego akcjami na koncie :)) a ja na tyle durny nie jestem by tracić na takim syfie
  • Re: Do Tomik Autor: ~wujoT [78.11.79.*]
    Dnia 2019-06-09 o godz. 19:35 ~Tak napisał(a):
    > Oj nie leszczyku , cwaniak po wyrokach przerabia tylko durne leszcze z jego akcjami na koncie :)) a ja na tyle durny nie jestem by tracić na takim syfie

Wierząc w przysłowia ludowe, ten co najgłośniej krzyczy, że jest za, jest de facto przeciw. Ty najbardziej krzyczysz, że jesteś przeciw, więc jesteś za. Może właśnie Ty straciłeś najwięcej i wyszedłeś na przysłowiowego d.....
    A może Ty specjalnie piszesz żeby ludziska nie szli na wymianę bo jak tylko Mirgos wymieni to mu podwójnie wzrośnie udział w Mirbudzie. Przyznaj się czy udzielasz się tu dlatego, żeby pomóc Mirgosowi.
    Ten nasz z Brukseli działał przed wyborami dla nierządzących a jak się okazało działał na korzyść rządzących. Więc lepiej jakbyś się wyłączył z tej dyskusji, bo niektórzy mogą zrozumieć twoje intencje opacznie albo nie zrozumieć wcale i będzie z tego więcej szkody niż pożytku.
[x]
JHMDEV 0,00% 1,76 2019-12-16 16:23:26
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.