Zawsze jest tak, a jest to symptomatyczne, że takie "inteligentne" wpisy pojawiają się tutaj na krótko przed odbiciem i powrotem na wyższe i znacznie wyższe poziomy, a więc może jest to dobry moment, by rozpocząć większe zakupy!!
Straszny problem, zaraz 20tysiecy akcji i -5%... :)
Najlepsze: "Zawsze jest tak, a jest to symptomatyczne, że takie "inteligentne" wpisy pojawiają się tutaj na krótko przed odbiciem i powrotem na wyższe i znacznie wyższe poziomy" faktycznie poziomy na tym papierze są coraz wyższe od kilku lat :)
Także kupuj kolego, zastaw dom, pożycz od rodziny te wpisy na pewno wróżą wzrosty.
Jaki byłby cel kupowania akcji elementala po 2,20 jeżeli spekuła kupiła duże pakiety akcji po 0,80 zł w kwietniu 2018 i jeśli nawet dociągnęli by do poziomu 2 zł to wtedy będzie dystrybucja leszynie a potem słaby kwartał i odbiór z powrotem na 1 zł stąd moja wycena 0,80 ( słabe przepływy).I teraz pytanie adwersarz czy ty jesteś z ,,rodzinki,, i masz dojście do info bo jeśli nie to raczej swój piękny pakiet oddasz ze stratą
Pytanie jest takie: po co jeszcze tutaj siedzisz i tracisz czas, skoro uważasz, że EMT nie jest spółką godną uwagi. Przecież nikt tutaj nie jest dla strat, więc jeśli masz za dużo, rozdaj, albo stwórz swoje 500+, a może wezmą Cię do rządu, czyli do równych Tobie, bo cała polityka PiS to manipulowanie naiwną chołotą, która konsumuje dzisiaj to, co w przyszłości mogłoby im pomóc przetrwać, gdy budżet będzie już pusty!!
Jeśli już wszedłeś adwersarz na politykę to pis rozbił choć trochę to kolesiostwo takie jak: piotruś o. z altusa pomaga pawełkowi z elementala mają informację i ją wykorzystują dorabiając się w nieskończoność.Zobacz co pawełek robi na prime minerals 7,5 miesiąca inwestorzy czekają na wynik z 2018 roku.Woli płacić kary z kasy firmy i dalej obracać akcjami.TRANSPARENTNOŚCI brakuje tej firmie i dopóki prezes nie podzieli się dywidendą dobrego słowa nie usłyszy.Kolejną kwestią są nowe obligacje mbanku ale to już inna bajka
Oj buła nie denerwuj Adwersarza bo nie sprzeda Ci tego pakietu po 2.2 i będziesz musiał kupić na GPW po 1.08!!!
Ps. Drogi Adwersarzu odśwież notowania, Elemental jest wyceniany na 1.08. Dwa lata temu byl powyżej 3zł wtedy to może i chciałbym kupić ten Twoj pakiet po 2.2 ale jak życie pokazało nieźle bym umoczył. Dziś nie zapłacę za Twoje akcje nawet 1.1 bo i po co skoro można kupić ile chcesz taniej.
Tym niemniej życzę Ci gorąco abyś mógł wyjść z tej inwestycji po 2.2 i obyś nie musiał tak jak akcjonariusze Kani, Krezusa i wielu innych.
Najpierw kupiłem 136 tysięcy poniżej złotówki, potem sprzedałem większość powyżej 1,6, by znowu odkupić poniżej 1,3. W ostatnich paru miesiącach odkupiłem poniżej 1,15. Chętnie kupię coś jeszcze, jeśli znowu zanurkuje poniżej złotówki. Dlatego nie spieszę się że sprzedażą. Obecnie moja średnia to 1,18. Możecie nadal sobie dogryzać, ale przy okazji poczytajcie też coś sensownego: