Tak jak już pisałem po Walnym na którym byłem strata Idea mniejsza niż rynki się spodziewają( bo miało być 200 mln.) a jest 80 mln czyli umiarkowane i tak jak napisałem zysk z zagranicy duży + 30 mln a zysk jednostkowy Getinu 37 mln wiec prezes Piotr Kaczmarek mówił prawdę, że nie będzie tak źle i jak uporają się z Ideą to w II kwartale będzie już zysk na skonsolidowanym a rozwiązanie sprawy z Ideą zapowiedział na czerwiec wiec chyba można mu wierzyć.
Nie przesadzaj z tym 1,5 ! To by musiało być +45%. Takie TKO bedzie jak pojdzie info o ibwestorze na Noble lub Idea :)
A jutro ważne by na zielono zakonczyc, dzis bylo 1,148. Jakby tyle jutro zakonczyc bo by super. Pomału i do przodu im mniejsze wahania tym mniej kolarzy i groszolapow!
Panowie ,czytam wasze prognozy na jutro i oczom nie wierzę -1.15-1.20 a nawet 1-30?,ja myslę że nic wielkiego się nie będzie działo,dzien przemyśleń na poniedziałek,jesli macie rację to mnie to cieszy a jednocześnie martwi,że nie znam się na psychologii i giełdzie.
Dodam jeszcze słówko,myslę że będzie stałe obniżanie z drobnymi odbiciami,ale generalnie w dół,nerwy puszczą i przyspieszą spadki i wtedy gdzieś tam można się ustawić na zakup.