Jako, że niewiele się dzieje na forum, kurs stoi zamurowany na 40-42 i zapewne tak będzie jeszcze chwilę. ....
Ale gdyby założyć, że wszystko w 2019 pójdzie zgodnie z planem, czyli spółka zakończy pozytywnie II fazę badań nad S-Ketaminą i że w tak komfortowej sytuacji podpiszą dwie umowy partneringowe, zapewne na EU i USA i świat...... najlepsze jakie się da wynegocjować.
To jaką obstawiacie wartość kursu po tych trzech wydarzeniach? Czy przedział 80-100 PLN jest realny, przeszacowany czy niedosacowany?
Tu założyłeś identyczny wątek po to żeby utwierdzic się w przekonaniu, że doskonałeś najlepszej na świecie inwestycji. Spokojnie możesz tam kontynuować przebijanie się w wycenach i ilości zer, żeby poprawić sobie samopoczucie.
Czy naprawdę przejrzałeś wpisy na wątkach wszystkich spółek notowanych GPW po to, żeby mnie wyśledzić?? xD
Muszę cię niestety zmartwić- żadna z podanych wypowiedzi (być może z wyjątkiem Alumetalu, bo tam rzeczywiście pisałem o spadkach, które notabene też się sprawdziły) nie należy do mnie.
Na informatyce się nie znam, więc nie wiem dlaczego kilkoro użytkowników może mieć to samo IP.
Nicków używam różnych, w zależności od kontekstu, ale jeśli chcesz poczytać moje wypowiedzi na innych wątkach, chętnie wskażę te, na których się udzielam i używane tam nicki.
Gratuluję swoją drogą 69-krotnego polubienia własnej wiadomości na wątku Selvity (tam też miałem ostatnio nieprzyjemność uczestniczyć w dyskusji z waszym odwiecznym wrogiem Swissem - fatalny typ) - muszę przyznać, ze to niezłe osiągniecie.
A, jeszcze jedno:
"uwolnienie sprzedaży poprzez zdjęcie zakazu sądowego i dopuszczenie i wznowienie valzek to kurs moim zdaniem zbliży sie do 60-80" - między innymi dlatego na tym wątku mój nick to Groteska.
Myślę, że podobnie jak ja nie znasz się na informatyce, bo to po prostu nie są moje wpisy, więc musi być tego jakieś racjonalne wytłumaczenie.
To działa też w drugą stronę - często moje posty pisane z tego samego urządzenia, ale w różnych dniach wyświetlają się pod zupełnie innym IP np. 95.49.195, 95.49.185, 79.185.58 itd.
Pytam inwestorów którzy mają akcje i zapewne zastanawiają się gdzie będzie ta spółka po tych wydarzeniach a nie ciebie trollu przemądrzały puszczający tylko jad z pyska, ale super merytoryczny profesjonalny a nie jak reszta na tym forum, haha
Miałeś już nie pisać i się nie odzywać, sam to obiecałeś, bądź konsekwentny, zresztą parę razy. Nie chce mi się podawać linków.
Myślę że samo uwolnienie sprzedaży poprzez zdjęcie zakazu sądowego i dopuszczenie i wznowienie valzek to kurs moim zdaniem zbliży sie do 60-80 a dodając Twój scenariusz to zdecydowanie powyżej 100zł
Valzek, Salmex, wznowienie sprzedaży w Niemczech, Danii, Szwecji. Rozpoczęcie we Francji. Pozytywne zakończenie badań esketaminy w czerwcu i jakieś pozytywne info z BIO International Convention 2019, odnośnie partnera, to jakieś 60 zł. Umowy komercjalizacji innowacyjnego portfolio Celon Pharma S.A. uwzględniają możliwość zarówno sprzedaży praw całkowitych jak i terytorialnych, a także różnych kombinacji ko-rozwoju wraz z jego współfinansowaniem. Podpisanie umowy z partnerem, partnerami na esketaminę to wycena ok. 100 zł. Podpisanie kolejnych umów i otrzymanie kamieni milowych spowoduje kolejny wzrost kapitalizacji.
Panowie, zgadzam się, że pozytywne zakończenie II fazy dla Esketaminy (połowa 2019), później podpisanie dobrej umowy (2 połowa 2019) jest najważniejsze i kurs może poszybować powyżej 100 zł. Jednakże nie zapominajmy o innych istotnych kamieniach milowych mogących wpłynąć na kurs spółki w 2019, o których piszę poniżej: - planowane zakończenie I fazy dla inhibitora PDE10a lipiec/sierpień 2019 - prawdopodobne rozpoczęcie I fazy klinicznej agonisty GPR40 pod koniec 2 kwartału 2019 - planowane rozpoczęcie dla ICPL409116 (Jak/Rock inhibitor) to III lub IV kwartał 2019.
W 2020 roku możliwe 4 kolejne umowy partneringowe. Jeśli w 2020 wszystko udałoby się wg planu to możliwe, że będzie tu 500+. Jednakże nie zakładam wariantu tak optymistycznego, należy wkalkulować ryzyko, że 1 lub 2 cząsteczki polegną na I fazie, lub będą nieprzewidziane opóźnienia i w 2020 podpiszą 2 umowy partneringowe.
Fgh,pozytywne zakończenie 2 fazy esketaminy to wg mnie najważniejsze wtedy umowa to tylko kwestia tylko kwoty.Wiadomo jakie kwoty wchodzą w grę.Jezeli po zakończeniu 2 fazy będzie 60PLN za akcję to wchodzę za wszystko co zdążę zgromadzić.