• Mamy to... Autor: ~new [91.216.213.*]
    T&T Proenergy jest w mieście Wizna.
    10 min · 
    Rozpoczęliśmy prace na kolejnych realizacjach, tym razem 2 x 990kW na Podlasiu

link
    link
    link

link 

• Re: Mamy to... Autor: ~update [37.47.95.*]
    Co za dziwny zbieg okoliczności, że akurat w dzień raportu rocznego pojawiły się pierwsze zdjęcia. Czysty przypadek normalnie. No cóż cieszmy się, że w końcu coś jest realizowane w rzeczywistości a nie tylko na papierze.
  • Re: Mamy to... Autor: ~Mateusz [94.251.237.*]
    Super.... tylko kurs ciągle w czarnej d... ie
    Nikt z tego szczęścia nie kupił nawet jednej akcji
  • Re: Mamy to... Autor: ~Ciekawy [37.47.119.*]
    Bo jesteśmy zbyt mali, żeby decydować o kursie spółek należących do tej specyficznej grupy powiązanych znajomków.
  • Re: Mamy to... Autor: ~Invest [91.239.154.*]
    No gratki New znów miałeś rację, co prawda z paroletnią obsuwą, ale zawsze. Czyli nominał też będzie ale za parę lat, to oznacza że zdążę jeszcze tu wrócić. W każdym razie ty miałeś rację a nie Cybek, brawo
  • Re: Mamy to... Autor: ~Invest [91.239.154.*]
    Brawo za wytrwałość, tylko ty nie zwatpileś i nie zwatpisz, tylko ty tu prawdopodobnie zarobisz.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.225.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Mamy to... Autor: ~new [91.216.213.*]
    Może wygrałem, tylko czemu to nie rośnie ???
    Triumf może być tylko gdy kurs sięgnie nominału. Niestety nie ja tu rozdaje karty. Pomimo, że idzie domyślić się co do planów spółki i jej powiązań, nie przekłada się to na kurs. Same dobre informacje od grudnia napływają a kurs ani drgnie. Wygląda jakby komuś bardzo na takim niskim kursie bardzo zależało.
    SUN SORUCE - dofinansowanie 2 340 023,15 zł
    SOLARECO - dofinansowanie 2 382 959,73 zł
    SŁONECZNE PODLASIE - dofinansowanie 2 616 811,95 zł

link
  • Re: Mamy to... Autor: ~Darek [37.47.121.*]
    Ważne, że budujemy w realu a nie ciągle w marzeniach.
    Wybudujemy trzy farmy, zarobimy na aluminium i kryptowalucie tylko co dalej i jak to się przełoży na kurs ?
  • Re: Mamy to... Autor: ~ON [195.191.162.*]
    A czy wiecie, ze brak zysków czesto powoduje, ze kurs szybuje
    a duzo zyskow, ze kurs pikuje w dół

Nie ma żadnej korelacji między kursem, a przychodami/zyskami

Zatem co będzie z kursem nie wie nikt i dlatego gielda to ruletka i wrozbiarstow

te 3 farmy nawet jak beda wybudowane i bedzie kasa dla cybka to kurs moze nadal STAC JAK STOI

przykre, ale prawdziwe

Skoro szykują emisje to raczej nie będą sprzedawać w ulicę w okolicach złotówki jak mogą grubo powyżej 8 złotych. Więc wzrosty wysoce prawdopodobne.
    14 mln zł za trzy farmy PV na Podlasiu

Notowana na rynku New Connect spółka 01Cyberaton w konsorcjum z T&T Proenergy została wybrana na generalnego wykonawcę trzech projektów fotowoltaicznych na Podlasiu o mocy 3 MW. Wartość inwestycji to 14,1 mln zł.
    Dla Solareco konsorcjum zrealizuje projekt „Budowa farmy fotowoltaicznej o mocy do 1 MW – Lewkowo Sun” za 4,6 mln zł. Ponad 4,9 mln zł będzie kosztować „Budowa farmy fotowoltaicznej o mocy do 1 MW – Słoneczne Podlasie Wizna”, której inwestorem jest spółka Słoneczne Podlasie. Ostatni projekt, który zrealizuje konsorcjum to „Budowa farmy fotowoltaicznej Wizna o mocy do 1 MW”. Inwestorem tego przedsięwzięcia jest spółka Sun Source, a wartość zadania określono na blisko 4,6 mln zł.

link

Zarząd 01Cyberaton S.A. z siedzibą w Warszawie (dalej jako: „Emitent") informuje, iż Emitent działający w konsorcjum ze spółką T&T Proenergy sp. z o.o.:

1)w dniu 18-01-2018r został wybrany przez inwestora – Solareco sp. z o.o. (NIP: 966-210-42-17, REGON: 364495815, adres: ul. Leśna 1a, Ignatki - Osiedle, 16-001 Kleosin), na generalnego wykonawcę projektu budowy elektrowni fotowoltaicznej o mocy 0,990 MW pod nazwą: „Budowa farmy fotowoltaicznej o mocy do 1 MW – Lewkowo SUN”; wartość kontraktu wynosi 4.599.818,49 zł netto;

2)w dniu 18.01.2018r został wybrany przez inwestora – Słoneczne Podlasie sp. z o.o. (NIP: 966-210-24-19, REGON: 363807260, adres: ul. Adama Mickiewicza 80/2, 15-237 Białystok), na generalnego wykonawcę projektu budowy elektrowni fotowoltaicznej o mocy 0,990 MW pod nazwą: „Budowa farmy fotowoltaicznej o mocy do 1 MW – Słoneczne Podlasie Wizna”; wartość kontraktu wynosi 4 922 421,89 zł netto;

3)w dniu 25.01.2018r został wybrany przez inwestora – Sun Source sp. z o.o. (NIP: 966-210-25-08, REGON: 363819865, adres: ul. Warszawska 6 lok 32, 15-063 Białystok), na generalnego wykonawcę projektu budowy elektrowni fotowoltaicznej o mocy 0,990 MW pod nazwą: „Budowa farmy fotowoltaicznej WIZNA o mocy do 1 MW”; wartość kontraktu wynosi 4.589.083,94 zł netto.
  • Re: Mamy to... Autor: ~Darek [37.47.113.*]
    O tak ! Teraz to już będzie tylko lepiej.
    Nie rozumiem tego co się tutaj dzieje. Spółka osiąga zysk, od grudnia 2018 płyną same pozytywne informacje ze strony spółki a kurs nie ma ochoty na wzrost. W dodatku obroty jak w warzywniaku. Może ulica wcale już nie ma tak dużo akcji ? Bo jak to wyjaśnić inaczej ?
  • Re: Mamy to... Autor: ~DarusUK [90.246.253.*]
    Wg mnie wiele czynników ma na to wpływ:
    -nastroje na giełdach światowych
    -bardzo złe nastroje wśród inwestorow indywidualnych na polskiej giełdzie
    -brak dużego kapitału jak np fundusze które w ostatnich latach wycofywały kapitał z polskiej giełdy zsmiast inwestujac.

Wniosek można wyciągnąc tego typu iż mzmy dużo okazji cenowych. Cierpliwi i konsekwentni zarobią. Pozdro.
  • Re: Mamy to... Autor: ~Wszechwiedzący [37.47.81.*]
    Akcje tego typu rosną bez powodu w najmniej oczekiwanym momencie. Także bądźcie czujni i obserwujcie codziennie. Wg mnie wzrosty tuż za rogiem.
  • Re: Mamy to... Autor: ~wdzięczny [188.146.25.*]
    A tutaj jest okazja?
    Może obecna wartość w pełni odzwierciedla obecną wartość spółki.
    Dla mnie jest za drogo. Czekam jak będzie taniej np 0.70zł
  • Re: Mamy to... Autor: ~mamoToJa [89.229.217.*]
    kurs zdechł, czyzby upadłosc rekina
  • Re: Mamy to... Autor: ~Gandalf [5.173.152.*]
    Tu nigdy nie będzie upadłości bo tu akcjonariusze sponsorują spółkę a później dostają kijem po łbie.
    Co by Cybek nie pisał. Budowa farm stała się faktem. Zdjęcia mówią same za siebie.
  • Re: Mamy to... Autor: ~mee [80.55.44.*]
    Co byś nie pisał od 4 lat i jakbyś nie naganiał kurs jest w du....e a każdy kto cię posłuchał jest w plecy....

GRATULACJE

i proszę Cie nie pisz, że kiedyś odrobią, nominał i wgle. bo żygać sie tym chce od 4 lat
  • Re: Mamy to... Autor: ~Cybek [37.47.41.*]
     Re: Mamy to... Autor: ~new [91.216.213.*] 2019-06-07 09:01
    Co by Cybek nie pisał. Budowa farm stała się faktem. Zdjęcia mówią same za siebie.

A co ja niby pisałem, co nie sprawdziło się.
    Ja mogę wskazać cały katalog podnoszonych przez ciebie tematów, które były totalną nagonką z twojej strony i w konsekwencji nigdy nie ziściły się i nie ziszczą się.
    Dlaczego "wieszczu" nie opisujesz jakie to rzeczy, jak to napisałeś, spełniły się. Jak wskazałeś, tych rzeczy było dużo. Tak dużo, że nie potrafisz jednej wskazać :-)))).

Ale to cały ty. Napiszesz kłamstwo, bzdurę i nie odzywasz się.

• Re: Mamy to... Autor: ~Kolo [94.254.232.*]
    Weź już Cybek skończ bo nudny jesteś, zauważ że tylko tobie przeszkadza że New nagania nikomu więcej.
  • Re: Mamy to... Autor: ~Cybek [37.47.39.*]
    Czyli przyznajesz, że new jest naganiaczem. To dobrze.
    Co do tego czy tylko mnie przeszkadza jego naganianie, to akurat nie masz racji. Trochę historii:

Coś Ci się kolego pomyliło. Poniżej 0,10 PLN to już długo nie kupisz. W 2017 minimum nominał czyli 0,40 PLN.
    Niech zmienią stronę internetową i kurs 0,40 PLN
    Co ty za głupoty znów piszesz...
    Dnia 2016-11-30 o godz. 00:08 hypn0s napisał(a):
    > Co ty za głupoty znów piszesz...

,
    ten new to jakis przy.łup i jeszcze lata po innych spółkach i nagania na 01C
    wyjątkowy przych.ast nic więcej z niego"

Trochę zanonimizowałem żeby moderator nie uznał za obraźliwe.
    Ale to nie ja wymyśliłem i napisałem. Można zerknąć na wątek.
    Również obecnie jest wielu myślących i uczciwych forumowiczów, którym również przeszkadza naganianie tego "wieszcza"
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.112.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.232.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.251.246.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.251.246.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Invest [91.239.154.*]
    Hehe patrzę wszyscy jadą po Cybku a nie po New a ten lata do moderatora z płaczem. Także jednak prowadzenie dla New.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~wdzięczny [188.146.25.*]
    Jestem na tym forum od ok pół roku i nie wiedziałem na początku o czym piszą New i Cybek. Teraz kumam co i jak. Ale z czym prowadzi New jak nie reaguje na pytania i wpisy Cybka? A są skasowane i sam zgłosiłem dwa wpisy jakiegoś gościa, którego wpisy nie da się powtórzyć. I chyba Inwest nie chcesz równać się z tym gościem.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~new [91.216.213.*]
    Na co mam reagować. Cybek dalej będzie mi wpierał, że 01cyberaton nie ma nic wspólnego z tymi spółkami dla których budujemy farmy. Będzie mi udowadniał, że z prawnego punktu widzenia nie są celowe. Tylko co to ma za znaczenie jak to grupa osób powiązana biznesowo nie koniecznie w sposób prawny. BPC, Ark Total, Boruta, Biomass i cały szereg właśnie spółek ZOO tworzonych dla konkretnych celów. W naszym przypadku do budowy farm fotowoltaicznych. Muszę jednak przyznać że Cybek wygrywa co do wysokości kursu. Dziwne spółka zaczęła osiągać zysk z działalności. Buduje w końcu farmy z dotacjami a kurs dalej szoruje po dnie. Celowe działanie Cybka i grupy trzymającej władzę ???
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Cybek [37.47.3.*]
     Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Invest [91.239.154.*] 2019-06-08 18:50
    Hehe patrzę wszyscy jadą po Cybku a nie po New a ten lata do moderatora z płaczem. Także jednak prowadzenie dla New.

Invest, widzę, ze podobnie jak new używasz słów, których znaczenia nie znasz.
    Jak dla ciebie czteroliterowy jeden nick używany pod dwoma nr ip tj. [94.254.225.*] i [5.173.112.*], to wszyscy, to gratuluję znajomości słowa "wszyscy".
    Tak jak dla new dużo rzeczy o których pisał na tym forum spełniło się, których choć częsci nie potrafi wymienić, tak dla ciebie wszyscy jadą po mnie, czyli jeden.
    Podłucz się co to znaczy słowo "wszyscy" i "dużo" i dopiero wtedy weź się za klepanie w klawiaturę. Swoja drogą to rzekomo nie posiadasz akcji a tak aktywnie udzielasz się na tej spółce. Szacun za bezinteresowną troskę new.
    Poszukaj sobie wpisów co o tobie piszą płaczku.
  • Re: Mamy to... Autor: ~Cybek [37.47.3.*]
     Re: Mamy to... Autor: ~new [91.216.213.*] 2019-06-09 11:04
    Poszukaj sobie wpisów co o tobie piszą płaczku.

To wklej co piszą.
    Wystarczy jak poczytam co o tobie myślący forumowicze piszą. zreszta wiele tego jest na tym forum. Przykład wkleiłem wczoraj.
    A co to znaczy słowo płaczek new?
    Pewnie znowu nie odpowiesz na pytanie, bo przerasta to ciebie.
    A wiesz co to znaczy "dużo"?
    Kiedy wymienisz choć część rzyczy z tych "dużo", które jak to piszesz spełniły się.
    NewConnect to ruletka. Pocieszę was też ciągle jestem w plecy na tej spółce ale staram się nie płakać tak jak wy przez cały czas. Kupiłem na górce potem OZE zdechło, odłożone dotacje. Przez te 4lata dokupowalem żeby obniżyć sobie średnią. Teraz czekam na zyski z budowy farm i handlu aluminium, działalności którą spółka zaczęła rozwijać. Planowana kolejna emisja akcji. Także nie zwijamy interesu. Wzrost kursu nieunikniony tylko nie my drobni decydujemy kiedy do niego dojdzie. Trzeba czekać i czekać....
  • Re: Mamy to... Autor: ~Cybek [37.47.3.*]
    A tak swoja drogą nominały jak dla was autorytetem jest to coś co pisze spod nr ip [94.254.225.*] i [5.173.112.*], to jasno określacie swój poziom.
    No tak, prawda jest trudna do przełkięcia i fakt, że tematy, w których naganiacie nie spełniają się, bo jak wymyślone sprawy mają się spełniać.
    Wkurza również to, że jest kilku takich na tym forum, co obnażają wasze naganianie i nie mylą sie w tym co piszą.
  • Re: Mamy to... Autor: ~Ciekawy [37.47.81.*]
    Czekam na kolejne zdjęcia. Do kiedy w końcu te farmy muszą być wybudowane ?
  • Re: Mamy to... Autor: ~ON [195.191.162.*]
    od zdjec kurs nie urosnie, ale skoro slonce daje o sobie znac biznes moze sie niezle krecic
    wg mnie celowo doluja kurs cala prawda
  • Re: Mamy to... Autor: ~Ciekawy [37.47.93.*]
    Dosyć mam tego dołowania kursu. Ciekawe ile zarabią na tych trzech farmach ? Czy kupią je tak jak Guje by potem odsprzedać z zyskiem ? Kiedy kolejne projekty ?
  • Re: Mamy to... Autor: ~update [37.47.118.*]
    Czekaj cierpliwie.
    Ładnie się wlecze ta budowa.
    Równie dobrze mogą nie skończyć budowy i pozbyć się kontraktu. Osiedla EkoMilan też nie potrafili skończyć. Wszystko wskazuje, że tylko potrafią drukować akcje i ubierać ulicę w bezwartościowy papier jak się potem okazuję i to nie tylko na tej spółce. Bpc, Biomass, Boruta, Ark Royal. Mają problemy z prawdziwym biznesem albo specjalnie tak to wygląda, żeby prościej wyprowadzać kasę akcjonariuszy że spółek ?
  • Re: Mamy to... Autor: ~sas [188.147.37.*]
    New jak zwykle jak potłuczony....
    Milanówek dawno skończony i sprzadany
    Wiekszosć mieszkań sprzedana

Tyle że kasy nie widać.... Moze jeszcze nie zaksiegowane było w 1 kw. A moze juz jej nie ma
[x]
TNTPROENR 13,37% 0,39 2026-04-29 12:13:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.