Wypad naganiaczu. Ty Acer i ten z jednym IP i różnymi nazwami tylko koloryzujecie sytuację spółki i naganiacie. Już pokazałeś swoją umiejętność inwestowania.
Ten krzyk z ang. to frustrat, chyba kupił po 18,90, albo liczy na 5 zł a tu nie chce spadać. Niech się człowiek określi, czy posiada akcje czy liczy na kupno po 5 zł. Na razie z jego krzyku to tylko mętna woda.
zastanawia mnie jedno...jestem obiektywny ..czemu skoro tak jest tutaj oki ktoś cały czas sprzedaje akcje ??? niby spólka oki z dywidendą a jednak sa już wieksze zlecenia na sprzedaż ...czyżby już się zarrzad pozbywal akcji ?... a 12 zl pęknie to mamy 10 zl następny przystanek
Zarząd ma obowiązek w ciągu 3 dni podać info o pozbyciu się każdej ilości. Fundy po zejściu z określonych progów. Policzcie ile tys sztuk szło na kupnie w dniu debiutu i w kolejnych sesjach i zobaczycie, że to już ostatki. A te pakieciki po 1 tys to równie dobrze mogą być tak zwane popychacze. Posiadacz większego pakietu stara się wystraszyć płotki, aby oddawali po 50 czy 100 szt a sam odbiera od sprzedających. Pytanie dlaczego tek ktoś nie zwali kursu na 10 zł sprzedając 1000 szt? Bo byłby w plecy. A kurs i tak szybko odbije z tego poziomu więc liczy, że 12 zł to jeszcze ma zysk w kieszeni i czeka na jego realizację przez kupujących. Ja czekam aż się wyprzedadzą ci, co chcą zebrać zysk z pierwszych dni od debiutu i potem rakieta w górę.