Wczoraj była próba wybicia na zwiększonych obrotach na +8% i prawie udana. Jedno zlecenie na S za kilkanaście zł i spadek na -8%. Typowa zagrywka na wystraszenie pozostałych, co nie oddali a kupowali poniżej 10 zł. Wczoraj średnia sesyjna to 3.30 więc sami domyślcie się, gdzie kurs za chwilę poleci. W/g mnie szykuje się mocne wybicie, tylko kiedy to wam nie powiem.
Dnia 2019-05-29 o godz. 10:11 ~Acer napisał(a): > Wczoraj była próba wybicia na zwiększonych obrotach na +8% i prawie udana. > Jedno zlecenie na S za kilkanaście zł i spadek na -8%. > Typowa zagrywka na wystraszenie pozostałych, co nie oddali a kupowali poniżej 10 zł. > Wczoraj średnia sesyjna to 3.30 więc sami domyślcie się, gdzie kurs za chwilę poleci. > W/g mnie szykuje się mocne wybicie, tylko kiedy to wam nie powiem. >
Dnia 2019-05-29 o godz. 12:49 ~Acer napisał(a): > Ty kendal nie łudź się, że spadnie na 5 zł.
ja mam czas i spokój w przeciwieństwie do Ciebie , poniżej 10 zł zaczniesz się zastanawiać , poniżej 9 zacznie się stres , poniżej 8 zdenerwowanie , poniżej 7 zdecydujesz się sprzedać , poniżej 6 skończysz przygodę z CDA a ja sobie kupię pakiecik ...;)