Zapewne do wyników cisza i informacji konkretnej nie będzie. Podejrzewam, że chcą jeszcze skupić trochę akcji, a to dopiero po wynikach będą mogli. No i podkupią, tak taniutko, że taniej już być nie może, bo skup uchwalony min. po cenie 10 zł.
Co prawda pisałem że dywidendy może nie być, ale myślę że może być jeszcze zaskoczenie. Na razie to tylko rekomendacja Zarządu. Jest to trochę niewyobrażalne że przy takim spadku kursu dochodzi taka informacja że nie będzie dywidendy i to w pobliżu dolnych widełek skupu. Dobrze by było jakby zdążyli skupić akcje jak najtaniej i zaoszczędzić pieniądze spółki przeznaczone na ten cel.
:) Dodatkowo wydaje mi się że wyniki za 1 kwartał mogą być słabe (ciążący na razie e-commerce) co przeciągnie podaż akcji w czasie może nawet do wyników za 2 kwartał więc będzie można akumulować.
Za pierwszy kwartał masz szacunki z kwietnia - nie sądzę by wyniki były odległe od nich. To za poważna spółka na takie żarty. Wyniki za II kwartał będą bardzo ciekawe ale nie powinno to mieć wpływu na aktualny kurs, skoro kwartał trwa w najlepsze...