Już od najbliższego poniedziałku 05.2019
Prawdopodobny wzrost fali do 1.4-2.1
Pamiętajcie sprzedać w odpowiednim
momencie.
Życzę Wam wszystkim powodzenia.
Spokojnie czekaj. Zdanie tego makler73 nie jest ważne.
Facet UTOPIŁ pieniądze życia na Getin Holdingu i teraz szaleje.
Ezechiel wie co mówi. Mogę się pomylić o dzień lub dwa.
BĘDZIE ROSŁO
Ha,ha,ha.Pisze od 2 o armagedonie i macie 0,90 i dalej uważacie że nie mam racji.Wy mędrcy widzieliście odpały na 4 i ile teraz to wszystko warte.Dalej uważacie że macie rację a ja się mylę buahahahahahahahaha
PINOKIO73 ty już się nie produkuj tylko rób kopiuj / wklej buhaha bo tak to wyglada!!! Cała merytoryka leszcza w rozpaczy który może tylko całym swoim kapitałem 1k inwestować i wszystkim zazdrości buhaha!!! Leszcz typowy z Wikipedii
Buahahahahaha,czego mam Wam zazdrościć ?.Wiszenia na haku na kosmicznej wysokości,wywalenia pieniedzy w błoto,bezcelowego czekania na odrobienie strat,? Czego jeszcze ?
W czwartek i piatek za spadki wedlug mnie odpowiada Marshall, z tym ze w piatek zaskoczyl go popyt ktory pojawil sie na poziomie ponizej 0.96. Mimo mocnego parcia kursu dalej nie udalo sie zbic, a ze ma 2 dni robocze na odkupienie, to bedzie to musial zrobic najpozniej we wtorek. Stad pojawia sie wzrosty....a pozniej wszystko zalezy od wynikow za IQ....
Re: Wybory najważniejsze !!!!!!!! Tylko Koalicja Europejska Was uratuje Autor: ~zib59 [188.222.87.*]2019-05-25 14:18 ktory wspomaga ludzi kwota 80 mld rocznie zeby nie grzebali po smietnikach ------------ WSPOMAGA ? ZADŁUŻA !!! to się skończy tak jak w Grecji ! a ciemny lud to kupuje za ochłapy (zobacz te galopujące ceny w sklepie} a oni czyli rządzący już się ustawili mogą żyć dostanie do końca swoich dni ! a my zostaniemy z ręką w nocniku ! nie jestem wielkim fanem poprzedniej ekipie ale teraz to rządzi MAFIA !! wole żyć biedniej w wolnym kraju niż w dyktaturze sterowanym z tylnego fotela pana prezesa!!