No tak urodziłem się w początku lat 70 wiec napewno jestem komuchem , tak twierdzą wszystkie PiSiaki buachchchaaa
Jak miałem 6 lat to kolaborowałem z Rosjanami i Niemcami haaahaaahaaa
Na szczęście w wieku 10 lat uciekłem przed księżmi pedofilami i czarną zarazą kościelną ( zrozumiałem co to za banda )
Jestem za absolutnym oddzieleniem kościoła od państwa polskiego !!!
Możemy mieć różne poglądy polityczne ale tu się z Panem zgadzam,precz z czarną zarazą ,nauczanie wiary powinno wrócić do drewutni a wszelkie dobra podstępem zachachmęcone przez czarną zarazę powinno się zwrócić prawowitym właścicielom.Brawo bracia Sekielscy za odwagę i pokazanie prawdziwego życia tej sekty, która jak każda religia ma krew niewinnych istot na dłoniach.
Niestety mury kościołów kryją ponure tajemnice , wykorzystywane są nie tylko dzieci ale i zakonnice, żony ,matki ..
Pod płaszczykiem wiary przeprowadzane są niszczące naród rytuały , ogłupianie ludzi w celu zdobycia władzy i podporządkowania
Czym lud głupszy i biedniejszy tym kościół bardziej się panoszy w myśl idei „jak trwoga to do Boga”
A ja się nie zgadzam.
Od czasu do czasu pojawia się jakiś nawiedzony ksiądz, który chce dobra innych ludzi, a dzieci chce nauczać by odróżniali dobro od zła.
Szkoda tylko , że co piąty czy co dziesiąty jest właśnie taki.
Reszta naburmuszona jakby byli jakimiś urzędnikami , a nie sługami Boga ( tak o sobie mówią).