Skoro kierunek jest spadkowa to zmyłka bedzie polegała w takim razie na podbiciu by potem powrócić do spadków. Tak wynika z Twojego wpisu.Pogubiłeś się jak wszyscy tutaj.
Kiedy ludzie coś takiego piszą to znaczy że będzie jakaś podbita pod wywalanie akcji, albo ktoś grubszy bedzie się pozbywał. Patrzcie wpisy konika polnego na ursusie jak nabierał ludzi że ma info poufne głupi posłucha się zawsze.
Ktoś posłucha kogoś bo ktoś napisze że coś wie tylko nie napisze co ? Daruj kolego ale zakrawa to przynajmniej o kpinę żeby nie uzywać bardziej dosadnych określeń.
Kpina to jest całe to forum i ty na czele. Powiedz mi po co tu ciągle jesteś? Jaki masz w tym interes? Chcesz tanio skupić miliony akcji? Albo chcesz przestraszyć ludzi żeby tanio kupić pakiecik ? Albo straciłeś i się teraz mścisz ? Cieszysz przez łzy? No powiedz bo nikt normalny nie mający w tym interesu nie będzie tu siedział 24h i pisał tak jak ty....ja myślę że kupujesz tanio miliony papieru na zlecenie grubego....na słupy. Trafiłem?
Marzyciel następny kupił w piątek nie wiadomo pod co i teraz szuka jeleni by oddać z jak najmniejszą stratą.Gdyby faktycznie ktoś posiadał informacje mogacą znaczaco i pozytywnie wpłynąć na kurs to z pewnoscią nie pisałby o tym na forum tylko zapakował za wszystko co ma a nawet za kredyt .Błazenada.