PIS Wykaz akcjonariuszy posiadających ponad 5% głosów na Nadzwyczajnym Walnym Zgromadzeniu zwołanym na dzień 24.04.2017 roku kontynuowanym po przerwie w dniu 09.05.2017r. Zarząd POLSCY INWESTORZY S.A. w Warszawie przekazuje do publicznej wiadomości wykaz akcjonariuszy posiadających, co najmniej 5% głosów na Nadzwyczajnym Walnym Zgromadzeniu Spółki, które odbyło się w dniu 09.05.2017 roku. Akcjonariusz: Gąsiorowski Igor Liczba zarejestrowanych na NWZ akcji: 10 Liczba głosów z zarejestrowanych akcji: 10 Udział w ogólnej liczbie głosów [%] <0,001 % Udział w liczbie głosów na NWZ [%]: 100,00 %
8 luty 2024 w Sadzie Warszawa -Srodmiescie godzina 9;00 sala 472 odbedzie sie rozprawa przeciwko Hetanowi przyidzcie ,to was tez dotyczy i zobaczycie jak dziala prawo w POLSCE
Ja byłem na tym WZA w 2017 roku i nie zostałem dopuszczony do WZA ze swoim pakietem 6 proc w Spółce. Podali bezsensowny argument braku właściwego sformułowania w informacji o przekroczeniu progu i podali mnie do KNF. W ten sposób uzasadnili nie dopuszczenie do obrad WZA na którym pogrzebali spółkę. Będę w Sądzie 8 lutego. Pozdrawiam