Na 100% wielokrotnie miałem obciętą do połowy wiadomość bo coś im się nie podobało! Widziałeś żeby maklerów jego kłamstwa kasowali? Lub tego fuucknick żenada
Ja akurat widzę, że to inny marker, ale to już nie chodzi o autora......tylko o fakt, że Bankier uczestniczy w rozpowszechnianiu nieprawdziwej informacji, że GNB jest Bankrutem...…….niebywałe, szok!!!!!!!!!!
Zrobiłem print screeny..……..więc pomyślę gdzie to wysłać.
Widzę stos gruzu z rozsypanych fundametów i pogrzebanych pod nim ludzi .Widzę ocean marzeń i potopione w nim liczne plany i nadzieje.Widzę również że dalej nic nie widzicie i zapewne tak już pozostanie jak na spółkach tego typu po pęknięciu spekulacyjnej bańki.Tam nawet szorując od dawna historyczne minima to dalej wierzą w odpał na nowe szczyty.Jedyny osiągnięty przez nich szczyt to szczyt totalnego zaślepienia poprzez chciwość i pewnie tam już pozostana .Człowiek ślepy nie zejdzie z góry nie widząc drogi bo z pewnością runie w przepaść .Z jednym muszę się z Wami zgodzić i przyznać rację .Faktycznie zainwestowaliście tu na lata .Kurs zejdzie na minima,zanikną obroty i zostaniecie uwięzieni na longterm jak to planowaliście kupując GTN.
Skoro ciekawi co niektórych co widzę zatem przedstawiłem swój obraz. A raczej nie mój tylko rynku.Widzisz coś innego i nic a nic mnie to nie dziwi.Na GTN to powszechne że widzicie tylko to co chcielibyście widzieć.a tego co jest to udajecie że nie ma.Dokładnie to Was zgubiło i zgubi jeszcze wielu bo to nie koniec spadków a marzycieli zaslepionych chciwością nie brakuje.Wszystkich Was połączą historyczne minima i marzenia o odpale na historyczne maxy.
No i super long to to co kocham moja kasa i dokupie jeszcze dużo akcji a ty dalej płacz i użalają się nad moimi pieniędzmi i pisz tadziu nie kupuj już tych akcji bo dno syf itd a tadziu bedzie dalej kupował itd.