Niestety to nas czeka,byłem tu od 70 paru groszy,pomyslałem że lepiej sprzedać z małym zyskiem-1,12,niż z żadnym a nawet stracić,a było trochę tego,spadki dopiero przybierają na sile,zobaczcie na wig i kghm.
NIE DA SIĘ WALCZYĆ Z TrENDEM -oczywiście że każdy czeka na odbicie ale wszystko ma swoją wytrzymałość więc zaczynamy sprzedawać,jesli idzie dalej w dół cieszymy się że choć ze stratą ale udało nam się uciec,natomiast jeśli po sprzedaży zaczyna się odbijać,przez 1-2 dni to czekamy na lekkie cofnięcie ,żeby kupić a np cofnięcia nie ma i kurs dalej pomału się wspina zaczynamy kupowac drożej od kursu sprzedaży,rządzi nami chęć zarobienia i tak reaguje pewnie większość,dla jeszcze bardziej skomplikowanej sytuacji po kilku dniach wzrostów,zaczyna spadać ponownie poniżej naszego kupna ,co dalej niech sobie każdy odpowie,tyle na dzisiaj psychologi,dlatego powtarzam z Trendem się nie WALCZY, a taki właśnie mamy,pozostaje tylko czekać i obserwować,bez nerwowych ruchów.poz.
Patrząc na te przepowiednie maklera to LC powinien zacząć się na forum logować bo coś mi się wydaje ze za kilka dni będzie miał tu kilku poważnych udziałowców :)
Wiem jedno ,LC ma w dupie jaki jest kurs ,interesują Go wyniki
Jak by był sku.. to by zebrał te akcje wezwaniem ,nie robi tego bo nie chce ograć drobnych ,Oni sami się ograją oddając wszystko fundom
Zostaniesz oświecony przy 0,40 bo na żadnej podbitce nie wyjdziesz mając nadzieje że to już konkretny zwrot na północ.Tak właśnie się dzieje z kursem po pęknięciu bańki spekulacyjnej
Marker, jak każdy doradca powinieneś mieć referencje...namawiasz nas na transakcje na kilka milionów złotych, więc chcemy je zobaczyć...…..
Nie jesteśmy wymagający...….pokaż PIT-a za 2018!!!!!!!!!!! A jeśli nie to zniknij, bo nikt Twoich rad nie potrzebuje...….poza Marshallem, dla którego naganiasz na spadki......
A jakie referencje mają naganiający na odpały gdzie nic im się nie sparawdza ? Mój zjazd z 1,90 na 1,11 perfekcyjnie.Odbicie do 1,30 perfekcyjnie.Zjazd poniżej 1 z 1,30 perfekcyjnie .Teraz kierunek 1,70 i dalej nikt nie wierzy,he,he,he.
Tak, teraz kierunek na 1,70 zł, przed chwilą na 0,70 zł, widzę że zagoniony w naganianiu na różnych spółkach i kartki z kursem naganianym się pomyliły...…...to że raz trafiłeś nic nie znaczy, tak samo jak jechałeś bez leszcza z Tarunem na 3 zł (jest 1,66 zł)...tu trafiłeś, tam nie, zwykły rachunek prawdopodobieństwa zadziałał....….chcemy zobaczyć ocenę Twoich umiejętności w skali roku...…
Przecież nie pokaże, bo z taką techniką już dawno go wyzerowało, więc nie ma za co grać, pita też nie dostał, bo niby skąd? Ma płacone parę groszy od posta, więc nawet w niedzielę pisze swoje wypociny :-)
Z 1,90 na 0,90 to kierunek z mojej analizy i to oczywiście nie koniec spadków. Twoja analiza to wzrosty z 2 na 3,50,ha,ha,ha.Wisisz wysoko inwestorze i chcesz zerować innych nie widząc nawet że Ciebie zerują.