• Silver Resort Management!!! Autor: ~ppp [185.55.66.*]
    A czy czasami to nie Silver Resort Management chce wejść na giełdę za pośrednictwem genesis energy. Osoba prezesa, dodanie w statucie pkd związanego z nieruchomościami i sama nazwa Cztery Pory Roku, z czym Wam to się kojarzy jak nie z naszym życiem. Silver Resort Management to firma, która działa na rynku nieruchomości dla seniorów, wystarczy sobie poczytać, ma grunty w Polańczyku gdzie w tym roku rusza budowa candohotelu za 100mln złotych, oraz wielka inwestycja w Solcu Zdrój. Szykuje się coś dużego. Pozdrawiam.
  • Re: Silver Resort Management!!! Autor: ~dr_wezol [83.168.117.*]
    Tak, taka mysl się narzuca i jest zgodna z tym o czym już pisałem - po resplicie my, drobni będziemy mieć wszystkiego 50 tys. akcji. Owszem nominał będzie 40 zł, ale kto bogatemu, kto wejdzie do spółki, zabroni potem drukowac akcje i sprzedawac je nie tylko po nominale ale po 100 czy 200 zł? Ciekawe czy , i po ile sprzedadzą swoje akcje dotychczasowi akcjonariusze większościowi.

Niezależnie od tego, czy oni wykorzystają także możliwości jakie daje dziś marihuana czy nie, sprawa wygląda interesująco. Skala inwestycji Solec Medical Spa działa na wyobraźnię. Poza tym myślę, że sporo starszych osób dojdzie do wniosku, że to ciekawa inwestycja... :-)
  • Re: Silver Resort Management!!! Autor: ~ppp [185.55.66.*]
    będzie ciekawie, kiedy dzień referencyjny scalenia, wiadomo coś, w ciągu 7 dni po walnym muszą to zgłosić do krs.
    No, na razie nic chyba nie wiadomo, a komunikat na pewno podadzą, więc spoko, luz - czekamy. Myslę, ze infa o kolejnym walnym i głosowaniu nowej emisji - dla tego, kto rzeczywiście będzie wchodził do spółki można oczekiwać dopiero po scaleniu. Choc, kto wie?
    Tak czekam na jakies wieści ze spółki, ale też o inwestycji, ale na razie to tylko cała gmina cieszy się jaka to petarda biznesowa im odpaliła, ale łopaty chyba jeszcze nie wbili

https://echodnia.eu/swietokrzyskie/solec-medical-spaw-solcu-zdroju-powstanie-gigantyczny-kompleks-hotelowy-to-jedna-z-najwiekszych-takich-inwestycji-w-polsce/ar/13887863

Tym bardziej prawdopodobne jest, że po scaleniu i nowej emisji - dla Silver Resorts Managment - to oni już będą na giełdzie w momencie rozpoczęcia prawdziwej budowy. I może o to chodzi, bo łatwiej będzie im zdobyć kolejna kasę - ludzie w takie rzeczy hotelowo -uzdrowiskowo-lecznicze wejdą.
    Dziś notowania, zobaczymy czy jakies obroty będą.
  • Re: Silver Resort Management!!! Autor: ~Ppp [5.173.49.*]
    No i 0,04 rozebrane, do scalenia będzie po 0,10, a po scaleniu zaczynamy od 100 marsz w gorę, emisja musi być po nominale czyli po 100 zł dla inwestora.
  • Re: Silver Resort Management!!! Autor: ~dr_wezol [37.47.191.*]
    Dnia 2019-05-29 o godz. 12:33 ~Ppp napisał(a):
    > No i 0,04 rozebrane, do scalenia będzie po 0,10, a po scaleniu zaczynamy od 100 marsz w gorę, emisja musi być po nominale czyli po 100 zł dla inwestora.

Nie, nominał po scaleniu - 40 zł. Ale jak będą szukać kasy na inwestycje to emisyjna pewnie wyzsza
  • Re: Silver Resort Management!!! Autor: ~Ppp [5.173.49.*]
    Przepraszam , zgadza się 40 zł nominał.
  • Re: Silver Resort Management!!! Autor: ~obligatariusz [79.185.157.*]
    poki co firma nie zwraca pieniędzy za obligacje. Jest ktoś poszkodowany przez firme? Prosze o informacje. Spólka jest calkowicie niewiarygodna
  • Re: Silver Resort Management!!! Autor: ~Andrzej_Lachowski [94.75.126.*]
    Też mnie zwodzą (obligacje). Rozważam windykację.
    Dnia 2019-10-21 o godz. 13:42 ~Andrzej_Lachowski napisał(a):
    > Też mnie zwodzą (obligacje). Rozważam windykację.

Ale Koledzy potwierdzą, że chodzi im o Fundusz Stabilnego Rozwoju albo Silver Management a nie o naszą Genergy, prawda? ;-)
    Bo zdaje się, że Koledzy nam tu spadek o 50 proc. dziś zafundowali :-)

A na razie to jeszcze FSR czy Silver nie mają żadnego formalnego związku z Genergy :-)
  • Re: Silver Resort Management!!! Autor: ~SRM [89.64.52.*]
    Czy ma Pan może kontakt do Rady Wierzyciel upadłej Spółki?
  • Re: Silver Resort Management!!! Autor: ~Innyobligatariusz [185.119.148.*]
    Potwierdzam, brak zwrotu kapitału, mimo iż minął termin.
  • Re: Silver Resort Management!!! Autor: ~ppp [205.201.55.*]
    kto Wam nie wypłacił za obligi Fundusz Stabilnego Rozwoju, Cztery Pory Roku nie ma nic z tym wspólnego.
  • Re: Silver Resort Management!!! Autor: ~SRM [89.64.52.*]
    Witam. Czy ma Pan może kontakt do Rady Wierzyciel upadłej Spółki?
  • Re: Silver Resort Management!!! Autor: tomeno123 [109.153.1.*]
    Ja też jestem. Od Kwietnia zalegają z płatnościami nie mówiąc o braku kontaktu. Proszę o info:   pokrzywdzenisilver@gmail.com
  • Re: Silver Resort Management!!! Autor: ~ADAM [195.110.51.*]
    Proszę o maila z numerem telefonu na adres pokrzywdzenisilver@gmail.com. Udzielę informacji.
  • Re: Silver Resort Management!!! Autor: tomeno123 [109.153.1.*]
    Ja również jestem jednym z poszkodowanych. Odsyłam do osobnego wątku gdzie zbieram pozostałych poszkodowanych. Sprawa jest już w prokuraturze, KNF i na policji. Na tą chwilę najważniejsze jest aby każdy z poszkodowanych zgłosił sprawę do prokury (z chęcią wyślę wzór pisma na priv), aby zebrać jak najwięcej dowodów i miejmy nadzieję udowodnić winę. Jednocześnie zbiorowy pozew cywilny dałby dużą szansę na odzyskanie przynajmniej części pieniędzy, tak że proszę o info pod linkiem poniżej!

https://www.bankier.pl/forum/temat_silver-resorts-management-brak-wyplat-i-kontaktu,33954443.html

• Re: Silver Resort Management!!! Autor: ~mmm [37.30.20.*]
    Osoby poszkodowane w związku z nabyciem obligacji proszę o kontakt: 519105869, zajmujemy się postępowaniem na drodze karnej przeciwko członkom zarządu spółki.
  • Re: Silver Resort Management!!! Autor: ~silver [89.64.52.*]
    Czy ma Pan może kontakt do Rady Wierzyciel upadłej Spółki?
  • Re: Silver Resort Management!!! Autor: ~olio [77.115.188.*]
    Kiedy 1 zł ????
  • Re: Silver Resort Management!!! Autor: tomeno123 [31.10.35.*]
    20.08.2020 zarządzono u upadłości spółki SRM. Sąd wzywa wierzycieli upadłego, aby w terminie trzydziestu dni od daty ukazania się obwieszczenia w Monitorze Sądowym i Gospodarczym zgłosili swoje wierzytelności Sędziemu komisarzowi.

https://www.imsig.pl/pozycja/2020/172/44377,SILVER_RESORTS_MANAGEMENT_SP%C3%93%C5%81KA_Z_OGRANICZON%C4%84_ODPOWIEDZIALNO%C5%9ACI%C4%84

• Re: Silver Resort Management!!! Autor: ~silver [89.64.52.*]
    Witam.Czy ma Pan może kontakt do Rady Wierzyciel upadłej Spółki?
[x]
GENERGY 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.