nie chcę uczestniczyć w tej farsie z udziałem półgłówka i nałoga co to all day, w święta i po nocach pisze swoje dyrdymały i głupoty niczym nałogowiec przykłuty do łóżka. Mam te pare kilo, zakopuje i czekam. To forum jest nie dla mnie, bardzo mnie wk. ten thebill i nic tu po mnie. Z resztą nie mam czasu, skoro jak wszyscy na noego plują, a on, że deszcz pada. MASAKRA. Pozdrawiam normalnych... Odezwę się pow. 2
Nie odchodź bo warto poczytać normalnych ....mam dużo akcji po 12 lub nowe 48 gronie i mam w du ie co tu się od janiepawli ale wiem jedno jak je ....bn.e to wszystko to będę wspominał że warto było bo na giełde już nigdy nie będę patrzył i się dobrze z tym będę czuł pozdrawiam twardych ale przez tego czuba maklera coś tu mi nie pasuje czas pokaże....pozdrawiam wytrwałych
Dnia 2019-05-22 o godz. 22:36 ~MIKI napisał(a): > Spokojnie, powyżej 2 zł będzie w czerwcu...…..tak więc to nie pożegnanie, ale co najwyżej przerwa..... > > Niemniej, proponuję zostać...…..normalnych tu coraz mniej:)
Dobry_wujek Bleyk i chłopaki z wątku dobrze napisali-nie ma co się bulwersować i stresować na tego św....ra czy jemu podobnych. Są tu jeszcze normalni ludzie-więc wyłącz wsteczny-ochłoń a następnie włącz jedynkę i powoli lecimy do przodu. Jak tak każdy będzie się stąd wycofywał to jaki jest sens tego wszystkiego-trzeba napierać na jednostki szczególnej troski i to oni mają się usuwać a nie Ty, ja czy inni, którzy spokojnie chcemy powymieniać się informacjami, spostrzeżeniami etc... Jakiś czas temu w ramach walki z tym ......osobnikiem założyłem wątek pt: "maklerzyna73 pozycjonuje swoje wpisy-ignorujcie i nie odpisujcie na jego posty". Co jakiś czas dopisuje się do niego kilka osób myślących podobnie. To ma sens.Także głowa do góry. I do zobaczenia jutro-:)
Twoim zdaniem piszę głupoty od 2 zł że będzie spadał a mimo to spada i jak do tej pory nie masz już połowy tego co było pomimo że niby mądrze piszesz o odpałach .Faktycznie lepiej zrobisz jak odejdziesz ale i tak będziesz tracił pozostając akcjonariuszem w tym bagnie.