• Wciąż mnie zastanawia... Autor: yoggi [89.64.18.*]
    Jaki cel ma maklerzyna, żeby nas tak ostrzegać przed utrata kapitału... Czyżby chciał wpłynąć na kurs, wywołać panikę i pogłębić spadki? Bo przecież nie siedzi tu bezinteresownie
  • Re: Wciąż mnie zastanawia... Autor: ~AdwokatGiertycha [37.248.214.*]
    Nie, chce żeby któregoś dnia forum przyznało mu rację, gdy prognozy wypełnia się
  • Re: Wciąż mnie zastanawia... Autor: yoggi [89.64.18.*]
    Myślisz ze jest aż tak niedowartościowany?
  • Re: Wciąż mnie zastanawia... Autor: ~MIKI [80.49.227.*]
    Serio nie wiecie czemu? Przecież jak nie wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi o cash…..sorry, nikt normalny nie rzuci roboty i wszystkiego, żeby rypać 24 h na forum w obronie innych....gdyby jeszcze pisał kupcie takie akcjie, a innego dnia inne.....ale on ma jeden cel - SPRZEDAWAJCIE GH!!!!!!
    Czyli liczy na to ze wpłynie na kurs. Tylko tu już nie ma komu oddawać - leszcze oddali dawno bo żaden leszcz nie wytrzyma takiego bujania, stop lossy dawno puściły, a długoterminowi nie oddadzą nawet gdyby do 50gr spadło bo czekają na konkretne zdarzenia. Zatem wg mnie teraz fundy będą się cykaly ze spekula. No może długoterminowi coś sobie jeszcze dobiorą jeśli spadnie na grosze. Dlatego zastanawia mnie po co to pitolenie na forum, jak tu już nie ma do kogo?
  • Re: Wciąż mnie zastanawia... Autor: ~tadek79 [188.147.43.*]
    Tez zastanawiałem się nad tym bo ja akcji nie oddam chodźy skały srały a dokupie jeszcze jak spadnie nastawiony jestem na minimum rok a on napierdziela cały czas nie rozumiem tego a leszczy już niema jak są to wyjątki a tacy jak my nie oddamy chore to jakieś!!
    Ja czekam na jakiś większy spadek, może po wynikach fund zwali bardziej bo chce dobrać większa ilość i tez pod dłuższe czekanie
    Też czekam co zrobią do wyników jak spadnie to tez dokupie jeszcze sporo i poczekam takiej okazji już może niebyc także czekamy na rozwój sytuacji
  • Re: Wciąż mnie zastanawia... Autor: ~MIKI [80.49.227.*]
    Chłopak ma budżet, którym gra, na poziomie 10 tys. zł. On tego nie kuma, że jak ktoś wszedł dużą kwotą long term to godzi się na ryzyko i je podejmuje, mając świadomość spółki i jej perspektyw. Tak było m.in. na jsw, gdzie niektórzy wyciągnęli po 1200 %, a jak kupowali to wszyscy krzyczeli że bankrut/trup. A Ci co kupowali to wiedzieli że nowy rząd nigdy nie pozwoli na upadek JSW i wygrali sporo.....On nie ma pojęcia że jego pitolenie lata takim osobom i nie podejmują żadnych decyzji na tej podstawie....a poza tym na rencie coś trzeba robić:)
    Zgadza się dlatego może sobie pisać i biadolić co chce
  • Re: Wciąż mnie zastanawia... Autor: ~FUCKSTARYZNAJOMY [31.175.17.*]
    >jak ktoś wszedł dużą kwotą long term to godzi się na ryzyko i je podejmuje, mając świadomość spółki i jej perspektyw.

Gdyby to było takie proste to 90% lemmingów by nie zerowano na giełdach/ Tymczasem 10% ludzi zabiera kasę pozostałym 90%, stała właściwie na całym świecie jest podobna. Traci 80-90%. Coś mi mówi że to są właśnie takie naiwne lemmingi które uwierzyły że ernest pozwoli drobnym zarobić. Taka nawiność warta jest wyzerowania.
  • Re: Wciąż mnie zastanawia... Autor: ~prokurator [77.22.107.*]
    Ernest kradl i oszukiwal cale zycie i dalej to robi...
  • Re: Wciąż mnie zastanawia... Autor: yoggi [37.248.155.*]
    Pożyjemy zobaczymy nowy trollu
  • Re: Wciąż mnie zastanawia... Autor: ~olo [178.8.20.*]
    za darmo tego nie robi, jakis cel w tym ma zeby trzymac jedna strone
[x]
GETIN 0,20% 0,50 2026-05-21 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.