• Wielonikom za chwilkę żyłka pęknie haha Autor: ~mark [92.40.129.*]
    Nie mogą przeżyć , że nie kupili akcji a teraz coraz drożej i bardzo dobrze a po ilości i jakości wpisów widać , że ci którzy coś tam wcześniej skubnęli już oddali i teraz został tylko płacz :)
  • Re: Wielonikom za chwilkę żyłka pęknie haha Autor: ~Vb [37.47.22.*]
    Spójrz w portfel swoich akcji, jak je masz. Sprawdź cenę zakupu i wtedy zacznij się śmiać. Po chwili zderzą Ci się kulki i znów zaczniesz się śmiać. Tym razem z siebie :) Ten wzrost 30% wciągu ostatnich 2 dni to 10 groszy. Kompletnie bez znaczenia.
    Spójrz w portfel swoich akcji, jak je masz. Sprawdź cenę zakupu i wtedy zacznij się śmiać. Po chwili zderzą Ci się kulki i znów zaczniesz się śmiać. Z siebie :) Ten wzrost 30% od wczoraj to 10 groszy. Czyli jedna słaba sesja Fluida z wielu w tym roku
  • Re: Wielonikom za chwilkę żyłka pęknie haha Autor: ~tom [193.111.166.*]
    Dnia 2019-05-22 o godz. 17:43 ~Vb napisał(a):
    > Spójrz w portfel swoich akcji, jak je masz. Sprawdź cenę zakupu i wtedy zacznij się śmiać. Po chwili zderzą Ci się kulki i znów zaczniesz się śmiać. Z siebie :) Ten wzrost 30% od wczoraj to 10 groszy. Czyli jedna słaba sesja Fluida z wielu w tym roku

Koledze chodziło raczej o to że zamiast trollować trzeba było brać poniżej 30 jak dawali :)
    Jak się miało jaja trzeba było brać. Ja narazie nie jestem taki odważny. Nie widzę w tej chwili powodu żeby uśredniać, tak jak nie widziałem poniżej 30 groszy.
  • Re: Wielonikom za chwilkę żyłka pęknie haha Autor: ~tom [193.111.166.*]
    Dnia 2019-05-22 o godz. 19:08 ~Vb napisał(a):
    > Jak się miało jaja trzeba było brać. Ja narazie nie jestem taki odważny. Nie widzę w tej chwili powodu żeby uśredniać, tak jak nie widziałem poniżej 30 groszy.

Ja też nie, ten wzrost i to jeszcze przy sporych obrotach jest dosyć irracjonalny. No ale chłopaki ponoć ciągle walczą ;)
[x]
FLUID -4,76% 0,10 2020-02-17 15:16:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.