Nie mogą przeżyć , że nie kupili akcji a teraz coraz drożej i bardzo dobrze a po ilości i jakości wpisów widać , że ci którzy coś tam wcześniej skubnęli już oddali i teraz został tylko płacz :)
Spójrz w portfel swoich akcji, jak je masz. Sprawdź cenę zakupu i wtedy zacznij się śmiać. Po chwili zderzą Ci się kulki i znów zaczniesz się śmiać. Tym razem z siebie :) Ten wzrost 30% wciągu ostatnich 2 dni to 10 groszy. Kompletnie bez znaczenia.
Spójrz w portfel swoich akcji, jak je masz. Sprawdź cenę zakupu i wtedy zacznij się śmiać. Po chwili zderzą Ci się kulki i znów zaczniesz się śmiać. Z siebie :) Ten wzrost 30% od wczoraj to 10 groszy. Czyli jedna słaba sesja Fluida z wielu w tym roku
Dnia 2019-05-22 o godz. 17:43 ~Vb napisał(a): > Spójrz w portfel swoich akcji, jak je masz. Sprawdź cenę zakupu i wtedy zacznij się śmiać. Po chwili zderzą Ci się kulki i znów zaczniesz się śmiać. Z siebie :) Ten wzrost 30% od wczoraj to 10 groszy. Czyli jedna słaba sesja Fluida z wielu w tym roku
Koledze chodziło raczej o to że zamiast trollować trzeba było brać poniżej 30 jak dawali :)
Jak się miało jaja trzeba było brać. Ja narazie nie jestem taki odważny. Nie widzę w tej chwili powodu żeby uśredniać, tak jak nie widziałem poniżej 30 groszy.
Dnia 2019-05-22 o godz. 19:08 ~Vb napisał(a): > Jak się miało jaja trzeba było brać. Ja narazie nie jestem taki odważny. Nie widzę w tej chwili powodu żeby uśredniać, tak jak nie widziałem poniżej 30 groszy.
Ja też nie, ten wzrost i to jeszcze przy sporych obrotach jest dosyć irracjonalny. No ale chłopaki ponoć ciągle walczą ;)