• Investors days Autor: ~Michu [158.233.246.*]
    Hej,
    pochwalcie sie co było wczoraj ciekawego na investors day :-)
  • Re: Investors days Autor: ~gan [89.64.4.*]
    Przede wszystkim warto chodzić na Investor's Day, żeby się później nie pytać :)
    W Lublinie była mowa o nowej ustawie, która będzie prawdopodobnie już od lipca. Obligatariusze od firmy otrzymają propozycję albo wykupu wcześniejszego i ewentualnie podpisanie przed końcem czerwca. Nie wnikałem, bo nie jestem obligatariuszem, ale ogólnie firma przechodzi praktycznie na inne finansowania, bo obligację będa nie opłacalne.
    Za 2 tygodnie WZA Aforti Finance, które prawdopodobnie uchwali skup akcji własnych lub dywidendę. Debiut AF na New Connect raczej mało prawdopodobny ze względu na zaostrzone przepisy po aferze Getback, choć nie jest wykluczone, że coś się zmieni.
    Cieszy informacja, że FF jest rzeczywiście niezwykle mały i przy przejściu na GPW przepisowe 10% to też będzie zapewne rozejdzie się po obecnych obligatariuszach lub akcjonariuszach. Także kurs moim zdaniem będzie do tego czasu bardzo wysoki. Właśnie średnia ze 100 sesji przekroczyła 10zł, więc jesteśmy na minimach. Kto ma możliwość to pewnie skorzysta, bo niedługo po tym co firma prezentuje będzię na poziomach jakie podaje biznesradar :) Ja czekam na parabole !!!
  • Re: Investors days Autor: ~Michu [31.183.165.*]
    Dzięki! Jak investors days pojawią się również w Łodzi to chętnie skorzystam :-)

• Re: Investors days Autor: ~Zaz [5.173.176.*]
    Ja dostałem zaproszenie na spotkanie dla inwestorów w Łodzi
  • Re: Investors days Autor: ~Rafał [80.55.31.*]
    Mnie urządzałby Białystok:)
  • Re: Investors days Autor: ~gan [89.64.29.*]
    Wybiera się ktoś z Was do Warszawy 02.09? Do dziś były zgłoszenia. Mam nadzieje, że zdążyłem z zapisem :)
  • Re: Investors days Autor: ~gan [89.64.30.*]
    Jest zapowiedź kolejnej edycji Investor's Day :)

https://aforti.pl/2019/10/28/zaproszenie-11-edycja-investors-day/
  • Re: Investors days Autor: ~Getz [89.65.61.*]
    Jak można się zapisać na te Investors Days? Trzeba mieć jakieś zaświadczene z BM o stanie posiadnia akcji?
  • Re: Investors days Autor: ~Sasa [195.184.82.*]
    Napisz na inwestorzy@afortiholding.pl
  • Re: Investors days Autor: ~kazar [94.75.64.*]
    Szczegóły zaproszenia na 5 miast są pod adresem: link 
    Zwróćcie uwagę na aktualności na stronie Aforti - wychodzą już poza Polskę z tymi spotkaniami dla inwestorów i robią pierwszy raz w Rumunii oraz spotkania w ramach śniadań biznesowych dla ludzi wymieniających walutę
[x]
AFHOL 6,87% 2,50 2023-06-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.