..........Więc powtórzę: jesteś dorosły, pytasz mamę o załatwianie potrzeb fizjologicznych (sisi), wierzysz w bajki maklera i to jest treść postu, który usuwa moderator? To chyba sen.
.Więc powtórzę: jesteś dorosły, pytasz mamę o załatwianie potrzeb fizjologicznych (sisi), wierzysz w bajki maklera..... i to jest treść postu, który usuwa moderator? To chyba sen.
Gościu kogo obchodzi, że brałeś po 1,16 te 2000 akcji czy ile tam masz w portfelu. Widzę jak się przerzucacie z wora do wora jakimiś groszami i zalewacie to forum bredniami nie mają pojęcia o grze na większe pieniądze. Kupuj sobie i po 1zł tych kilka akcji, tylko po co się tym dzielić na forum skoro Ty się maklera pytasz co masz robić. Stary...weź już lepiej te środki na biedne dzieci oddaj, bo na giełdzie przy takiej postawie stracisz nie na 80% jak większość, lecz na 99%
Wyedukuj się to nie będziesz musiał nikogo słuchać. Skąd wiesz że on zarabia i obraca milionami? bo tak pisze? ile ty człowieku masz lat? 5?. Ok mam 3 mln akcji kupione po 1,09 pln wierzysz mi? Ok to teraz jestem twoim guru i masz mnie słuchać. Sprzedawaj więc PKC:)
A drugie tyle masz jony za 2 jak wszyscy milionerzy tutaj .Adamus,nie wiem ile wziąłeś po te 1,16 ale po co ? .Nie patrz na Noble bo to błąd ! Nic nie wskazuje na GTN by miało nastąpić wieksze odbicie.Ten mini impuls na H1 sie skończył i tyle tego było.