co tu dużo gadać,roczny wykres przebity także jedziemy dalej,gdzie to wyląduje? to nie mam pojęcia :D obstawiam 0.40 do miesiąca,ale cały wykres wygląda bardzo ładnie,tu bedzie hajs długoterminowo :)
libra dokładnie :) widać to jak na talerzu że komuś zależy żeby było niżej,mój cel na ten rok to 0.40 śmiało,jak to przebijemy to już bariere mamy w złotkach :P troszke liznąłem już doświadczenia na analizie powinniśmy iść do góry i oby to było tak spokojnie jak teraz :D,wole stabilne wzrosty a nie wystrzały dziennie po + 30 hehe,przeżyłem już to na krezusie :P ale na długi termin warto se zostawić tu pare K akcji :)
Krezusa też przerabiałem i wspomnienia nie do końca pozytywne ale doświadczenie na przyszłość zostało. Zgadzam się z Tobą, że wzrosty powolne wyjdą wszystkim na zdrowie. Jestem tutaj od początku i widać, ze ktoś inteligentny to rozgrywa. Pakiet spory jest i o jeść nie prosi. Pożyjemy zobaczymy. Hornigold jak widać to nie Mobile Partner więc przyszłość wydaje się być bardzo ciekawa. Tutaj wahania rzędu 10-15% będzie normą ale na dłuższy czas spółka bardzo perspektywiczna. 2 spółka, którą mam w pakiecie jest w tym samym momencie co Hornigold więc kwestia 12 miesięcy jest obiecująca. Pozdrawiam.
ja tu jade od 0,12,przez przypadek sie na nią natknąłem i od razu mi sie wykres spodobał :D w długim terminie wygląda świetnie :) trzeba czasu,lat ze 3-ech :) warto zostawić darmowy pakiecik na lata na pewno :P a ta twoje 2ga spółka to jaka? :D chętnie sie przyjże :P
proponuje się PLG przyjrzeć (dawne rajdy) Bez naganiania. Sam przeanalizuj fakty. Brałem w okolicach 30 gr i poniżej się udało sporo chapnąć. A na forum uważaj bo sporo podszywaczy i wielonickowców jest. Pzdr.
Ja przymierzam się do PLG od dłuższego czasu, obserwuję od wzrostów w grudniu 2018 ale jednak cały czas się osuwa. Chociaż ostatnie wybicie sugeruje że tutaj znów może być jakiś skok w górę tylko jednak ryzyko duże
libra powiem szczerze że nie przepadam za spółkami z takim wykresem :D za duże bujanie hehe,ja wiem da sie szybko zarobić i na odwrót wchodząc z grubą kasą,jest tu duże ryzyko napewno,a sie jeszcze dowiedziałem od ojca że ma mieć podobno resplit do 3 zeta i umarzanie akcji,nie wiem nie znam sie na tych pierdołach.odbicie może być to fakt ale trzeba uważnie w to wejść bez euforii.Hornigold na szczęscie inaczej wygląda technicznie i fizycznie :D pozdro
Panowie właśnie dlatego nie naganiam tylko proponuje zapoznać się z faktami. Jak wiecie każdy podejmuje sam decyzje we własnym zakresie. Wykres w porównaniu do Hornigold wygląda słabiej ale to fakty do mnie przemawiają. Każda spółka ma swój dołek. Może się mylę ale tak to jest na tej naszej bananowej, kto nie ryzykuje ten nie pije szampana. Resplit ma być ale to akurat na duży plus. Co mnie najbardziej przekonuje to zapowiedż spółki o wejściu na główny. Jak się zapoznasz jakie warunki owa spółka ma spełnić to zrozumiesz moją decyzje. Tak czy inaczej do dyskusji zapraszam na tamte forum no bo jak by nie było to forum Hornigold. Pzdr.
panie moderator a ty żyjesz w średniowieczu czy gdzie? co cie interesuje że podaje komuś mój nr.tel? to chyba moja sprawa nie? i tak nawiąże kontakt i tak czy ci sie to podoba czy nie.Libra o ciebie chodzi,nie wiem daj mejla tam sie zgadamy bo tu patologia,chętnie wymienie poglądy z tobą ale nie wolno bo dzisiaj nikt nie ma komórki na świecie :D masakra