• GRUPA FB Autor: ~Dobry_wujek [46.134.101.*]
    Hejka. Tak sobie myślę, może załóżmy grupę fb., gdzie można by było "pogadać" sensownie nt. no tutaj to tylko hejt wte i wefte. Oczywiście członkowie TYLKO z historią facebook. Ja mogę taką grupę założyć, chodzi głównie o inwestorów, którzy mają pakiet na longterm. Pozdrawiam
  • Re: GRUPA FB Autor: ~Glapa [213.156.99.*]
    najgorszy z możliwych pomysłów:)

przecież będziesz miał tam 50% kretów:D to jest giełda....a nie grupa na fb!!!
  • Re: GRUPA FB Autor: ~MIKI [193.34.55.*]
    Jestem za...choć nie mam konta na FB:)

Glapa - przecież tam nie będzie żadnych tajnych rozmów? Chodzi o to żeby się pozbyć szaleńców i naganiaczy, aby móc spokojnie powymieniać poglądy, a oni niech się tu wzajemnie naganiają...…..
    Dnia 2019-05-17 o godz. 00:13 ~MIKI napisał(a):
    > Jestem za...choć nie mam konta na FB:)
    > >
    > > Glapa - przecież tam nie będzie żadnych tajnych rozmów? Chodzi o to żeby się pozbyć szaleńców i naganiaczy, aby móc spokojnie powymieniać poglądy, a oni niech się tu wzajemnie naganiają...…..

sorry nie ma mnie na FB ale wiem z autopsii, że to nie działa!:) i masz kreta tak czy owak:) toż m73 na 100% bedzie w tej grupie:)
    Tyle, że w takiej grupie - inaczej niż na bankierze, gdzie liczy się liczba wejść na stronę - administrator może wywalić osobę, która nie spełnia norm grupy....znając M73 nie dałby rady trzymać fasonu....
    jak bedziesz miał sukcesy, wróć z wynikami do mnie:) zapewne pod tym nickem jeszcze będę:)

FB na giełdę i spółdzielnie uważam za nieudany pomysł...tyle .
    Powodzenia!
    Bardziej chodziło o spokojną i rzeczową dyskusję, niż spółdzielnie itp. Bo poziom forum w ostatnim okresie sięgnął już totalnego dna.

W sprawie sukcesów na GPW liczę, że wkrótce pogadamy o tym na niniejszym forum. Mam swoją wizję tego co się będzie działo, ale pisanie o tym w tym miejscu jest stratą czasu. W każdym razie tygodnie dzielą nas od GNB pow. 1 zł (wpisuję tylko po to żeby potem przypomnieć naganiaczom).

Powodzenia tu i na innych spółkach!

• Re: GRUPA FB Autor: yoggi [46.134.181.*]
    Na GNB na razie dalej trwa odbieranie akcji po taniości i myśle ze do końca miesiąca niewiele się zmieni
    o czym chcesz dyskutować?:)
    asytuacja jest dość jasna:), mamy spółkę wycenianą na 200 baniek, która jest warta conajmniej 1mld.
    cała reszta to jakiś żart!
  • Będziemy bogaci Autor: ~ChujowyPomysł [31.1.149.*]
    sUpEr ZrÓbMy To
  • Re: GRUPA FB Autor: ~olo [84.63.230.*]
    pomysl jest niezly, tylko skad bedziemy wiedziec, ze wsrod nas nie ma takiego komornika73?

• Re: GRUPA FB Autor: ~Dobry_wujek [5.184.255.*]
    Chodziło mi o sensowną wymianę zdań, bez udziału takich typów jak m73. Grupa z niewielką ilością osób. Problemem jest to, że wielu nie posiada konta fb, a z takim założonym na szybko, to faktycznie o kreta nie trudno. Pomimo wszystko uważam, że pomysł nie głupi.
[x]
GETIN -0,61% 0,49 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.