Nerwy trolowym mondrusiom puszczają? Szał szulerki? Czujecie krew? A jeśli nie oddadzą Wam tak tanio to pa pa? Marshall tak dobrze płaci, że można pisać te wszystkie głupoty i robić z siebie kretyna?
Też tak uważam....kiedyś można tu było wiele mądrych rzeczy poczytać, czegoś się nauczyć, podzielić wątpliwościami.....a teraz głównie piszą wariaci, których życie toczy się na forum 24h, ewentualnie naganiaczy którzy piszą to co jest im potrzebne lub za co im płacą nie mając pół akcji.....siedzą na forum GH uznając spółkę za największe g..... na GPW, a ja się pytam PO CO TU SĄ?
Może warto zorganizować jakąś zamkniętą grupę, na której będziemy mogli w spokoju rozmawiać i dzielić się własnymi spostrzeżeniami. Mam duży wolumen i chciałbym o nim rozmawiać z ludźmi na poziomie, a nie takimi którzy od 4 rano nawalają na forum sami z sobą albo piszą jacy są genialni...a obracają 10 tys. zł na gpw i to ze stratą.
Zgadzam się !!! Warto zorganizować jakąś zamkniętą grupę, na której będziemy mogli w spokoju rozmawiać i dzielić się własnymi spostrzeżeniami. Mam dużego i chciałbym o nim rozmawiać z ludźmi na poziomie jak moim. BUAHAHAHAAHAAA!!!