Co tam kłamcy u was ? Co tam za scieme wymyślacie ? Jakiś dług wyimaginowany ? A może jakaś spółkę widmo powołacie non ferrruss albo non fallus Hahahah ! Co tam przywlaszczyliscie ostatnio jakieś spółki zależne ? Swiatlowody,wiatraki ? Co tam macie na celowniku ? Komu tam smarujecie ze jeszcze na powierzchni jesteście ? Na krzywdzie ludzkiej się nie zarabia weźcie sobie to do bani ! Jak się ockniecie będzie za późno !
Cfi to to ogromna grupa kapitalowa ze zdywersyfikowana dzialanoscia.Bezpieczna inwestycja na lata z.wysoka stopa zwrotu.Przynajmniej 200% w ciagu najblizszego roku przewiduje
Szkoda mego pisania na tych nieudacznikow ,Ludzie zafzadzajacy ta spolka bez honoru i ambicji biorący wtnagrodzenie za nic a tz prezesowa stoi przy garach i piecze kaszane
Ochlałem się w Sylwestra i też takie miałem zwidy.Więc,kupiłem a potem dokupywałem jak tylko mogłem i jeszcze przed raportem poleciłem znajomym.I co?Syf,kiła i mogiła!!Znajomi sprzedali ze stratą i już odrobili.Dobrze że mi wybaczyli.A ja patrzę ja mi maleje konto.Do raportu jestem tutaj a potem wezmę urlop i potrząsnę stopami.Najgorsza spółka w moim portfelu.
Dnia 2019-05-16 o godz. 13:59 ~Roman napisał(a): > Cfi to to ogromna grupa kapitalowa ze zdywersyfikowana dzialanoscia.Bezpieczna inwestycja na lata z.wysoka stopa zwrotu.Przynajmniej 200% w ciagu najblizszego roku przewiduje
Z tą bezpieczną inwestycją to masz całkowitą rację....
Buuuuhahahahahaha …..