Gdzie te 2.9mln zysku w 18 roku oszuści gdzie ta kasa za robotę która nabraliscie co to za żałosne wyniki za 1 kwartał i kto wywala po tak zalosnej cenie
Korci nie zeby jeszcze dokupic ale co ja potem z taka iloscia zrobie technicznie wyglada ze juz nie daleko do obrania kierunku do gory ale jeszcze potwierdzenia nie ma zrobilismy mala trojeczke zobaczymy czy bedzie zalezalo komus zeby jeszcze wystraszyc rynek i te 10 k spuscic co do odbicia moze byc lada dzien zalezy od ilosci transakcji na dziennym (moj wskaznik tak mowi ), z tygod. mam maly dylemat moze juz moze ze jeszcze dwa tyg. zalezy czy beda chcieli kwartal zamkna biala czy jeszcze czarna swieca, ale powinno byc wg. mnie na bialej. Piszac to widze ze ktos podkupil moja ochote. Pozdro
Zebys wiedział,korci,mnie tez korcilo,ja to patrze na to tak,ze nie ma się co martwic do przodu,chętni się znajdą,fundamentalnie trzeba na spole spojrzeć, co szumi p/e ile wydzwonili na c/p i c/wk z oglądu wynika,ze rynek ma pelne gacie to czy beda jeszcze dokladac, chyba nie ? Transakcji dziś więcej i dlatego chyba lepiej patrzec co się dzieje na dziennych niz wybiegac do kwartału, co nie? Mamy czarna na miesięcznej i tak chyba zostanie, bo nie ma kiedy poprawić, nie? Pozdro
Moj nosek podpowiada ze dzis moze byc dolek i miesiac zakonczymy inaczej ale nie bylo by zle gdyby tak zakończyli, cos zaczęlibyśmy liczyc. Do konca kwartalu tuz tuz i to nie jest wybieganie w przyszlosc, zanim sie obejrzymy bedzie po wakacjach. Wiecie ze 25.05 byla pewna data, zbiega sie to z 55 na wykresie. Moga to jeszcze tylko pyknac szybko na 1,61 na 61,8% zniesienia fibo.
Moj mi podpowiada,ze dolek na tej spole to jest od dłuższego czasu,zanosi się ze finisch na m czarna,i to nawet dobrze,ponad caly miesiąc to jest wybieganie w przyszlosc podobnie jak pisanie o koncu wakacji,gdy się jeszcze nie zaczely,jak dla mnie to pykanie w dol nie wchodzi w gre, co ma fibo do spoly,to taka brednia do ewentualnego podparcia czyms,ewentualnego obsunięcia quote,no nie?
WYCENA P0RÓWNANWCZA H0PS NA 3,28ZETA, SPÓŁKI W P0RÓWNYWANYM SEKT0RZE ZN0WY ZDR0ŻAŁY, CZY SPÓŁECZKA NADĄŻY ZA WZR0STEM CEN W SEKT0RZE ?? NA DZIŚ LUKA D0 MEDIANY W P0RÓWNYWANYM SEKT0RZE ZWIĘKSZYŁA SIĘ D0 55%, MÓWI T0 C0Ś ??
Jak myślicie, dla czego banki podpisały w lipcu (i dopiero w lipcu) z ZUK STAPORKOW umowę faktoringową i wieloproduktową? Bo widocznie ZUK przedstawił dobre zabezpieczenie!!!!! (Czyżby wyniki?
ALE,ŻE DALI SPÓŁECZCE TAKĄ LINIĘ KREDYT0WĄ,W RACHUNKU CHYBA,T0 TAKA 0BIETNICA,ŻE JAK BĘDĄ P0TRZEB0WAĆ T0 M0GĄ S0BIE WZIĄŚĆ KASĘ,A D0PÓKI NIE SK0RZYSTAJĄ T0 NIE P0N0SZĄ K0SZTÓW 0PR0CENT0WANIA,DZIAŁA JAK BUF0R,N0 NIE? T0 TAK 0BIETNICA KASY GDY ZBRAKNIE,NIE ?
ANI J0DŁUJĘ,ANI DRAJWUJĘ,WYSTARCZY SP0JRZEĆ NA ANIM0TKA,C0 R0BI,Z TYM,ŻE JA BYM AKURAT TEG0 C0 R0BI AKTUALNIE NIE NAZWAŁ SZARPANIEM NERWÓW,A 0KRADANIEM INWEST0RÓW I SPÓŁKI,JEG0 R0BÓTKI T. END RYCHŁY,B0 JUŻ WIAD0M0 WH0 0N,M0ŻE SIĘ 0PAMIĘTA,B0 0STATNI0 ZACZĄŁ KUP0WAĆ, N0 NIE ??
Nic nie piszecie aż przykro. Pulpet tam moje zlecenie male jeszcze czeka nie wygłupiaj się. Ciśnij zrobiłem remanent , do końca roku mogę cie skupować.