A dlaczego ma wypłacać kasę jakiemuś Maciejewskiemu? Były prezes GPW robi z siebie idiotę i ofiarę losu. To on nie wie na czym polega działalność FIZów??? Ina sprawa że pomimo że wszystko jest zgodnie ze statutem to smród będzie się ciągnął jeszcze większy za Tomkiem.... Dziwne że jak Maciejewski był w radzie nadzorczej PEMu to mu nic nie przeszkadzało. Ot moralność Małego. Tomek ma wiele innych grzechów na sumieniu ale nie tym razem.
Dnia 2019-05-15 o godz. 04:54 bialoczerwony1972 napisał(a): > A dlaczego ma wypłacać kasę jakiemuś Maciejewskiemu? Były prezes GPW robi z siebie idiotę i ofiarę losu. To on nie wie na czym polega działalność FIZów??? Ina sprawa że pomimo że wszystko jest zgodnie ze statutem to smród będzie się ciągnął jeszcze większy za Tomkiem.... Dziwne że jak Maciejewski był w radzie nadzorczej PEMu to mu nic nie przeszkadzało. Ot moralność Małego. Tomek ma wiele innych grzechów na sumieniu ale nie tym razem.
A dlaczego dzielić się z kimkolwiek? Ano dlatego że na tym polega rynek kapitałowy. Tak samo jak dotychczas Tomcio łamie tę zasadę.
Wybacz ale o ile zwykły posiadacz certfyfikatów może nie znać statutu, to były prezes G chyba powinien.... Nie uważasz??? Tak samo ta melepeta z Izby Domów Maklerskich!!! Skargi do KNF? przecież to KNF klepnęła ten statut. JAk przez kilka lat PEM miał dobre wyniki ipłacić to wszyscy siedzieli cicho, gdy nagle przyszedł okres słabszych wyników to nagle rwetes.
A Maciejewski do dobra szuja musi być. Jak siedział w Radzie Nadzorczej to mu statut wg którego pracował nie przeszkadzał, tylko jak mu podziękowano to nagle statut jest beee Czechowicz jest beee
Tomek ma w c..j innych grzechów szczególnie wobec akcjonariuszy, ale Ci goście nie mają krzty honoru. Ciekawe co będzie jak za 1rok gdy wystrzelą certyfikaty TechV ( IPO Gett) tez będą chcieli tak ochoczo je umarzać. oj jestem ciekaw...
Wcześniej i tak nic nikomu nie zrobią bo wg statutu pierwsze certyfikaty są uprzewiliowane. Oni biedni nie wiedzieli kto je ma hehe A kto mógł je mieć jak nie założyciel funduszu i ten jako pierwszy który wyłożył swój grosz... I ta biedota dowodziła naszą GPW nic dziwnego ze banan jest jaki jest...
To ,że MCI jest dymarką wiedzą forumowicze , a teraz dowiedzieli się również ci którzy wykupili certyfikaty. Po prostu jesteście mięsem armatnim z którym czesiek robi co się mu podoba. Ten artykuł dobitnie pokazuje gdzie ma was czesiek.
Gdzie nas ma Tomek to ja wiem i bez artykułu bo nie wypłacił ani razu dywidendy. teraz nawet gdyby nawet chciał ją zapłacić to nie może bo obligów już nie zroluje moim zdaniem.
Ale dziękuję za troskę i informację gdzie mnie ma ten chudy ultras... :)