to co dzieje się na getin zainteresowało mnie, . jak na razie kurs zarówno pko jak i getin porusza się zgodnie z moją wolą i przewidywaniami. wieczorem dodam swoje przemyślenia i prognozy na nadchodzący tydzień zarówno dla pko bp jak i dla całego holdingu getin. prosze nie pisać na prywatne maile, odpowiedzi na pytania udzielam wyłącznie na forum!
Po co się wpier.... ? Jak nawet jeszcze nic nie przeczytałeś co człowiek ma do powiedzenia!!! PINOKIO73 !!! Ty już wystarczająco nakłamałeś!!! I podszywałeś się pod innych!!!
Witah Rychu pytałeś o liczby 9-11, nie wiem nic na ten temat, za to trzeba mieć na oku 3-11, wtedy będzie wybrany Trump na drugą kadencję (lub nie będzie) w przyszłym roku, radzę też mieć na oku igrzyska letnie w Tokio, Japonia jest chyba najbardziej zadłużonym krajem świata i od kiedy państwa zaczęły bankrutować (Grecja) wartość kontraktów cds na nie mocno wzrosła. Gdyby doszło tam do jakiejś monumentalnej katastrofy to może wyzwolić domino- garstka nielicznych zarobi na tym fortunę a reszta straci. Dlatego zastanawiam się czy nie otworzyć w przyszłym roku pozycji krótkiej na Nikkei ot moje przemyślenia!!
Gościu cisnął hasło i leszcz już podniecony przebiera nóżkami z nadzieją że kolejny wizjoner da im przesłanki do odpału których nie ma.Idziecie za każdym,kto tylko napisze UP Maciek także wskazywał Wam drogę w czasie gdy sam błądził ciągnąc za sobą w przepaść.Do tej pory nie wyłazi z nory a Wy czekajcie na następnych ignorując jedynego który ostrzega od 1,90 i jak widać perfekcyjnie w przeciwieństwie do 90% forumowych anali.TO NIE KONIEC SPADKÓW !!!
Dokładnie od 1,90 i końca nie widać.Na wyliczonym idealnie odreagowaniu zarobiłem i czekam na nastepne.Wy siedzcie dalej i przyglądajcie się jak ubywa Wam na rachunkach w trakcie marzeń o odpale.
A Rysio zapomniał sie pożegnać.Krótka znajomość Gość pewnie ma ubaw Wpisy o północy nalegające na kontakt ze stony zdesperowanego,tonącego akcjonariatu.Żałosne.
udowodnij... chyba nikt nie jest tu takim tępolem żeby zachęcać do przeskoku na spółkę z new connect która przynosi straty od kiedy istnieje i nie ma nic do zaoferowania poza forum pełnym leszcza???