Poniżej pleców to są Twoje wpisy. Gdybyś czytał wpisy to byś wiedział, że Tobik dywidendę chce zainwestować w zakup tanich akcji, okazja aby tak tanio kupić, jest zapewne ostatni raz w historii CLN. Ja także dobierałem w piątek. Nie wieżę w Twoje 35 zł, nie ma szans !!!
Groteska, znasz powiedzenie: "nie wcinaj się między wódkę, a zakąskę" ?! P.S. Jeszcze niedawno zaklinałeś się że na tym forum więcej nie będziesz się mądrzył? Wiele razy mówiłeś: "ostatni raz"...
Dnia 2019-05-11 o godz. 14:32 ~fgh napisał(a): > Poniżej pleców to są Twoje wpisy. > Gdybyś czytał wpisy to byś wiedział, że Tobik dywidendę chce zainwestować > w zakup tanich akcji, okazja aby tak tanio kupić, jest zapewne ostatni raz w > historii CLN. Ja także dobierałem w piątek. Nie wieżę w Twoje 35 zł, nie ma szans !!!
Naucz się czytać ze zrozumieniem , to wcale nie jest takie trudne :)
Autor: ~jack [83.30.160.*] 2019-05-11 14:25 Co Ci po dywidendzie jak kurs poniżej pleców ? Swoją drogą to nie jest kwestia pamięci tylko elementarnej wiedzy ;)
Skoro posiadasz tą elementarną wiedzę to daj typa. Co teraz kupić żeby zarobić ? Bo biadolić , krytykować i narzekać każdy potrafi. I takie pytanie : dlaczego tego typa nie podasz ?
To prawda ...zamiast wymieniać grzeczności ( czytaj złośliwości ) lepiej zweryfikować to podając typy spółek...Cln 34 PLN SCPFL 16 PLN PLW 192 PLN to mój portfel .O tej drugiej wspominałem na forum ...Tak że nie ma ściemy...co do Celiny nie mam zamiaru sprzedawać...Raczej to drugie...Myślę też o zakupie ETF WIG 20 w dobrym miejscu ...zdaje się że szykuje się okazja..
Co do mojej mizernej elementarnej wiedzy jakiej mi brakuje to mam policzone ile wjedzie i ile akcji kupię za dywidendę i to mi wystarcza:) Szczególnie, że to będzie tylko jakaś mniejsza część jutrzejszych zakupów.
Autor: ~Solejuk [217.70.49.*] 2019-05-12 08:01 Autor: ~jack [83.30.160.*] 2019-05-11 14:25 Co Ci po dywidendzie jak kurs poniżej pleców ? Swoją drogą to nie jest kwestia pamięci tylko elementarnej wiedzy ;)
Skoro posiadasz tą elementarną wiedzę to daj typa. Co teraz kupić żeby zarobić ? Bo biadolić , krytykować i narzekać każdy potrafi. I takie pytanie : dlaczego tego typa nie podasz ?
Tak jak napisałem typa nie podał. Ten jack jest bardzo przewidywalny.
Dnia 2019-05-13 o godz. 07:53 ~Solejuk napisał(a): > Autor: ~Solejuk [217.70.49.*] 2019-05-12 08:01 > Autor: ~jack [83.30.160.*] 2019-05-11 14:25 > Co Ci po dywidendzie jak kurs poniżej pleców ? > Swoją drogą to nie jest kwestia pamięci tylko elementarnej wiedzy ;) > > Skoro posiadasz tą elementarną wiedzę to daj typa. > Co teraz kupić żeby zarobić ? > Bo biadolić , krytykować i narzekać każdy potrafi. > I takie pytanie : dlaczego tego typa nie podasz ? > > Tak jak napisałem typa nie podał. > Ten jack jest bardzo przewidywalny.
Kążdy gra na swoje konto . Oczekując ode mnie "typa" udowadniasz , że giełda nie jest dla Ciebie . Zabieraj swoje zabawki i zmykaj póki czas :)
Po sposobie wypowiedzi raczej sądzę, że Solejuk się zabawkami dłużej już nie bawi:) Była krytyka to Solejuk zapytał jaki jest typ i że nie zostanie podany. I miał rację: odpowiedź, że każdy gra na własne konto jest wymijająca po prostu. Krytykować bezimiennie w internecie - to suweren lubi najbardziej, nikt mu nic nie zrobi a on może sobie popuszczać z 4 liter
Typa nie podał bo brakuje mu odwagi , boi się że kompletnie się zbłażni. I ma rację że się boi, podał by typa który w tydzień np straci 20 % i co wtedy. Przy jego braku podstawowej wiedzy zaraz by wyszedł na jaw brak kompetencji.
Dnia 2019-05-13 o godz. 12:19 ~Solejuk napisał(a): > Typa nie podał bo brakuje mu odwagi , boi się że kompletnie się zbłażni. > I ma rację że się boi, podał by typa który w tydzień np straci 20 % i co wtedy. > Przy jego braku podstawowej wiedzy zaraz by wyszedł na jaw brak kompetencji.
Ale mnie rozbawiłeś , chyba powinienem Ci podziękować i prosić o jeszcze ? :)
Dnia 2019-05-13 o godz. 12:00 tobik69 napisał(a): > Po sposobie wypowiedzi raczej sądzę, że Solejuk się zabawkami dłużej już nie bawi:) > Była krytyka to Solejuk zapytał jaki jest typ i że nie zostanie podany. > I miał rację: odpowiedź, że każdy gra na własne konto jest wymijająca po prostu. > Krytykować bezimiennie w internecie - to suweren lubi najbardziej, nikt mu nic nie zrobi a on może sobie popuszczać z 4 liter > > takie moje zdanie
Ty też mnie rozbawiłeś , dziękuję !! Już dawno się tak nie uśmiałem :)))))))))))
Jack, ty w cyrku pracujesz? Poważne pytania tylko Ciebie bawią...? Tak na poważnie, jesteś tylko trollem, który na konkretne pytania, nie ma nic do powiedzenia...
Dnia 2019-05-13 o godz. 13:25 ~fgh napisał(a): > Jack, ty w cyrku pracujesz? > Poważne pytania tylko Ciebie bawią...? > Tak na poważnie, jesteś tylko trollem, > który na konkretne pytania, nie ma nic do powiedzenia...
Mam pytanie:
13 maja to dzień wypłaty dywidendy. Nie pamiętam jak to było rok temu.... Kasa się pojawi na koncie 13tego czy dzień później dopiero?
dzięki za info
Autor: tobik69[78.9.188.*] 2019-05-11 10:39
Dnia 2019-05-13 o godz. 13:47 tobik69 napisał(a): > Panowie! > > Na moim koncie maklerskim ING jest dywidenda, więc zapewne u Was też. > Czas na małe zakupy:)