• Kolejne emisje Autor: ~Ania123 [188.146.232.*]
    Kurs taki jak Prezes slaby . Ile jeszcze zrobicie emisji obligacji ? A potem zapewne upadlosc i słowa niestety coś tam coś tam nie wyszlo wszyscy to znamy .
  • Re: Kolejne emisje Autor: gerwazy- [77.254.45.*]
    Uplasowanie emisji byłoby teraz najlepszą rzeczą jaka mogłaby się stać.
    Z szacunków wynika, że w tym momencie pilnie brakuje 4,5 miliona złotych. Taka kwota pozwoliłaby na wyjście z największych kłopotów płynnościowych.
  • Re: Kolejne emisje Autor: ~Posiadacz [217.214.145.*]
    A to dobre. Spółka od dwóch kwartałów nic nie robi i zamierza ratować się z obligacji na zmianę na akcje a później jeszcze emisję akcji i co zaraz będzie ich 100 milionów.
    Żadna spolka nie powinna wchodzić na giełdę aby co jakiś czas wypuszczać obligacje lub drukować akcje... A tu się tak dzieje.
    Teraz przecież jest już 5 nilionow więcej akcji.
    30 gr to maksymalny kurs był a teraz zmierzamy na 15 lub nawet niżej.
    Każdy kto dostanie akcje za obligacje będzie chciał odzyskać chociaż część kasy aby zdążyć przed kolejna wspaniała koncepcja zarządu.
  • Re: Kolejne emisje Autor: gerwazy- [178.36.195.*]
    proszę cię, sprzedaj akcje FKD. Masz masę spółek na których możesz odrobić. Bądź lepszy od spółki i zachowaj się jak facet podejmując ciężką decyzję. Powodzenia.
    .
  • Re: Kolejne emisje Autor: ~Posiadacz [217.214.145.*]
    Gerwazy wiesz zrobię Ci prezent i faktycznie sprzedam te akcje w przyszłym tygodniu i znikam z tego forum. To nie na moje nerwy ta spółka. Tylko proszę o jakiś batonik na kupnie
  • Re: Kolejne emisje Autor: ~akcjonariusz [62.182.150.*]
    Posiadacz- rozumiem rozczarowanie , ale czytając to co piszesz odbieram twój poziom jako tak żałosny , że nawet trudno ci współczuć , czy litować się nad tobą. Niestety podobnych jak ty jest tu więcęj .Lada chwila pewnie znowu podobna żenadą pochwali się nijaki h-k itp. Jak wielu z nas tez jestem do tyłu i nie pasuje mi taka sytuacja , ale...... każdy na własną odpowiedzialność tutaj się angażował
  • Re: Kolejne emisje Autor: ~medi [89.76.151.*]
    a po jakiej cenie weszliście do waloru? lub po prostu jaką macie cenę uśrednioną. ja mam 0,32 zł i też czuje dyskomfort. Naturalnie nie są to oszczędności mojego życia, ale irytuje mnie fakt, że pieniądze, które powinny pracować na siebie muszą trwać w bezruchu...
[x]
FABRYKAKD 1,03% 0,05 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.