Kurs taki jak Prezes slaby . Ile jeszcze zrobicie emisji obligacji ? A potem zapewne upadlosc i słowa niestety coś tam coś tam nie wyszlo wszyscy to znamy .
Uplasowanie emisji byłoby teraz najlepszą rzeczą jaka mogłaby się stać.
Z szacunków wynika, że w tym momencie pilnie brakuje 4,5 miliona złotych. Taka kwota pozwoliłaby na wyjście z największych kłopotów płynnościowych.
A to dobre. Spółka od dwóch kwartałów nic nie robi i zamierza ratować się z obligacji na zmianę na akcje a później jeszcze emisję akcji i co zaraz będzie ich 100 milionów.
Żadna spolka nie powinna wchodzić na giełdę aby co jakiś czas wypuszczać obligacje lub drukować akcje... A tu się tak dzieje.
Teraz przecież jest już 5 nilionow więcej akcji.
30 gr to maksymalny kurs był a teraz zmierzamy na 15 lub nawet niżej.
Każdy kto dostanie akcje za obligacje będzie chciał odzyskać chociaż część kasy aby zdążyć przed kolejna wspaniała koncepcja zarządu.
proszę cię, sprzedaj akcje FKD. Masz masę spółek na których możesz odrobić. Bądź lepszy od spółki i zachowaj się jak facet podejmując ciężką decyzję. Powodzenia. .
Gerwazy wiesz zrobię Ci prezent i faktycznie sprzedam te akcje w przyszłym tygodniu i znikam z tego forum. To nie na moje nerwy ta spółka. Tylko proszę o jakiś batonik na kupnie
Posiadacz- rozumiem rozczarowanie , ale czytając to co piszesz odbieram twój poziom jako tak żałosny , że nawet trudno ci współczuć , czy litować się nad tobą. Niestety podobnych jak ty jest tu więcęj .Lada chwila pewnie znowu podobna żenadą pochwali się nijaki h-k itp. Jak wielu z nas tez jestem do tyłu i nie pasuje mi taka sytuacja , ale...... każdy na własną odpowiedzialność tutaj się angażował
a po jakiej cenie weszliście do waloru? lub po prostu jaką macie cenę uśrednioną. ja mam 0,32 zł i też czuje dyskomfort. Naturalnie nie są to oszczędności mojego życia, ale irytuje mnie fakt, że pieniądze, które powinny pracować na siebie muszą trwać w bezruchu...