• Technicznie Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    mam same pozytywne sygnały na wskaźniku wolumenu od opadu z 2,80 ale ciągle jest on za niski aby potwierdzić wybicie ..powinien osiągnąć na świecy dziennej wzrostowej ponad 44 tys szt. ..to wygląda jakby ktoś miał nadludzką cierpliwość i od 18 kwietnia zbierał po tak śmiesznych ilościach ... czas pokaże .. na obecna chwile wybicie ponad 2,45 powinno spowodować mocniejszy ruch w gorę..

link 
  • Re: Technicznie Autor: pono2000 [46.223.142.*]
    Myśle ze zaraz bedzie 3 zł .... teraz codziennie będzie szło w górę ,
  • Re: Technicznie Autor: ~Jma [188.146.51.*]
    Wedle dzisiejszego raportu wartość ksiegowa na akcje to 3,43pln i co ciekawe jest wyższa o kilka groszy w ujęciu rok do roku.
    Mam średnią 3,19 i dzielnie trzymam. Pozdrawiam cierpliwych!
  • Re: Technicznie Autor: ~Markos [37.30.22.*]
    Najpierw musicie grzecznie oddać swoje akcje a dopiero wtedy pójdziemy do góry widać że Jakubas od Was cierpliwie skupuje on ma czas i spokojnie od Was odbiera zresztą nie pierwszy raz ma taką strategię i jak dotąd dobrze na tym zarabiał
  • Re: Technicznie Autor: bazio85 [91.225.158.*]
    dokupilem skromne 4k. jestem dobrej mysli.
  • Re: Technicznie Autor: ~mm [185.233.26.*]
    a ja sprzedałem --kupiłem za to GEOTRANS....
  • Re: Technicznie Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    skoro już nie ma zbyt wielu chętnych do oddania w tej cenie i zostały wciągnięte przez 2 ostatnie sesje dość spore 3 pakiety po około 20 tys szt każdy to może AUTOR tej męczarni przeskoczyłby uprzejmie na półkę o 20 groszy wyżej .. ?? tak tylko sugeruje bo cierpliwość mi sie kończy ..:) :)
  • Re: Technicznie Autor: ~Obserwator [89.64.29.*]
    Tu już i czesio nie zagląda I nie podbija swojego postu:)
  • Re: Technicznie Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    technika poległa wobec siły kapitału jaki siedzi na tej spółce ..:) :) dziś STERNIK ewidentnie powiedział po raz kolejny kładąc co parę minut 29 koła na sprzedaż i zdejmując je w parę sekund, że nic na tej spółce się nie wydarzy bez jego zezwolenia :) :) wiec pozostaje albo nadludzka cierpliwość i czekać albo wywalić zakopać i uklepać nie patrząc co się stanie dalej :) :)
  • Re: Technicznie Autor: ~janciekawski [79.190.152.*]
    z szacunkiem dla twojej wiedzy ale tutaj to "inny świat"...
    jeszcze wielu odda zanim ruszy...
  • Re: Technicznie Autor: ~bryza [5.173.232.*]
    Z kopyta na 2 zł potem na 1,50
  • Re: Technicznie Autor: ~FW [89.77.159.*]
    A pozniej beda rozdawali sie za darmo
  • ghostman na Altusie zaczynacie nurkować w rejon 90gr hehehehe Autor: wemus [188.147.35.*]
    hahaha ghostman zaczynacie nurkować w rejon 90gr hehehehe

a ja sobie siedze teraz spokojnie na Workservice bo w przyszłym tygodniu będzie tam mega wybicie w kosmos
  • Re: Technicznie Autor: ~janciekawski [79.190.152.*]
    Przypominam, że jest gotówka w spółce....do wyjęcia...zawsze wyciągali i tym razem nie zostawią...:)
  • Re: Technicznie Autor: ~js [95.175.3.*]
    Jeśli sad nakaze odwrócenie transakcji z GB to trzeba będzie oddac GB ok 160 mln zl W spolce zostanie wiec wiatr i skowyt A jeśli sad uzna wine PO to będą jeszcze pozwy cywilne przeciwko Altusowi za niekorzystne zarzadzanie pieniędzmi klientow Nie musi tak być,ale może tak byc
[x]
ALTUS 4,44% 2,82 2025-11-07 15:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.