A nie uważasz, że po wzroście z ostatnich dni dzisiejsza koretka jest jak najbardziej wskazana? Przecież to logiczne, że zarobieni po ok 100% się zrealizują. Chcecie żeby rosło w nieskończoność? To nie zdrowe. Ja też uważam, że 18.2 nie jest tu szczytem. Pzdr
Tu może być tak samo jak na Vabunie, czyli to koniec i teraz będzie tylko usuwanie i czasem podbitki małe. To nie jest spółka z fundamentami i super perspektywą. Sam mam nadzieję, że zobaczymy jeszcze 18 złoty. Szkoda byłoby dzisiejszego spadku nie wykorzystać.
Dnia 2019-05-10 o godz. 09:39 ~Alexx napisał(a): > Tu może być tak samo jak na Vabunie, czyli to koniec i teraz będzie tylko usuwanie i czasem podbitki małe. To nie jest spółka z fundamentami i super perspektywą. Sam mam nadzieję, że zobaczymy jeszcze 18 złoty. Szkoda byłoby dzisiejszego spadku nie wykorzystać.
Jak bez fundamentów? Największy i najbardziej znany portal video w Polsce? Z regularnymi, milionowymi zyskami? Co ty porównujesz do wydmuchy dżiordżio majdani :)))))))))))
Jak napisałem. Jak już ktoś oddawał po 14, to mogliby podjechać jacyś spekulanci po 18 znów na kółko. Skoro nie chcą, to oznacza koniec wzrostów. 9k obrót do 15 na razie.