• Bezlitosne prawa ekonomii !! Autor: ~Poparzony [178.217.142.*]
    Już myślałem , że prawa ekonomii nie działają , ale niestety dla MG zadziałały . Jak na mój gust z wielkim opóźnieniem , ale im później tym bardziej nie ma już żadnej nadziei na " łatanie dziur" i jakąkolwiek dalszą "ściemę " !!!!

Od kilku lat tak to właśnie widziałem !! Kompletna paranoja !

Amen !!

• Re: Bezlitosne prawa ekonomii !! Autor: ~Ablim [5.173.214.*]
    To jeszcze nie koniec zabawy. Zabawa się raczej zaczyna. Jeśli wniosek o restrukturyzację sanacyjna zostanie zatwierdzony przez sąd to prezes będzie mógł tylko patrzeć, bo władzę w MG przejmie zarzadzca.
    A to już inna para kaloszy.
  • Re: Bezlitosne prawa ekonomii !! Autor: ~Poparzony [178.217.142.*]
    Czym niby ten zarządca będzie zarządzał - długiem i zobowiązaniami ??? Przecież tam od kilku lat nic się nie spinało . A teraz gdy kapitał własny na minusie , a wobec dostawców , banku , pracowników itp wyłącznie zobowiązania - co jeszcze można wymyślić ?? , a zwłaszcza po co ?????
  • Re: Bezlitosne prawa ekonomii !! Autor: ~Ablim [5.173.214.*]
    Właśnie długami i zobowiązaniami oraz umowami obciążającymi spółkę.
    Likwidacja umów, restrukturyzacja kredytów, sprzedaż towaru i nieruchomości spółki, rozwiązanie umów pracowniczych . Wbrew pozorom MG ma duży majątek osadzony w towarze… (wg raportu na prawie 2 mln zł.) Oraz nieruchomościach, majątku trwałym. Nie zapominaj że MG jest właścicielem innej spółki, która też wchodzi w skład masy sanacyjnej, oraz jej majątek.
    Nie jestem za ani przeciw MG, poprostu patrzę realnie na wartość.
  • Re: Bezlitosne prawa ekonomii !! Autor: ~Poparzony [178.217.142.*]
    15.05.2019 będzie opublikowany najświeższy raport. Wrócimy do szczegółów po jego publikacji .

Pozdrawiam !!
[x]
MEDGALIC 23,08% 0,02 2019-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.