Dnia 2019-05-09 o godz. 12:01 ~Protetyk napisał(a): > Na wszelki wypadek wskazane jest, aby się na nią do syta napatrzeć ...... trójka zajaśniała niczym kometa ...... i zaraz potem znikła. > > > > Wiemy, że masz już swoje lata, ale protetyka teraz jest na wysokim poziomie. Uzupełnij braki.
Witam nowego forumowicza. I oczywiście dziękuję za cenna poradę. Mam tylko takie niewinne pytanie: z którego zaciągu szanowny pan protetyk jest? Z tego pod indonezyjskie kontrakty na holenderskie gwarancje za 1,20, czy też dał się wyleszczyć zapowiedzią kandyjskiego joint venture wchodząc po 0,60? Tak się z ciekawości czystej pytam - bo poradzić Ci na to nic nie mogę.
Pan szczerbaty niestety trafił kulą w płot:) Nie szkodzi, i tak zawsze będziesz myślał że masz rację i jesteś cwanszy od innych... i każdy kto tu piszę ma akcję.
Dnia 2019-05-09 o godz. 13:03 ~Protetyk napisał(a): > Pan szczerbaty niestety trafił kulą w płot:) Nie szkodzi, i tak zawsze będziesz myślał że masz rację i jesteś cwanszy od innych... i każdy kto tu piszę ma akcję.
Uff, co za ulga. A już myślałem, że będę miał u Ciebie dług wdzięczności niemożliwy do spłacenia . Tymczasem ... na zapluwanie monitora od nadmiaru adrenaliny najlepszy jest ... smoczek + śliniaczek. Nie musisz dziękować.
Dnia 2019-05-09 o godz. 13:37 ~tygrys_myszowaty napisał(a): > Dnia 2019-05-09 o godz. 13:30 spock55 napisał(a): > > Widział ktoś wiemka i investa90? Jestem ciekaw ich komentarza bo wam nie wiem o co chodzi > > Nie wiesz? Już spieszę wyjaśnić. Po prostu staramy się być dla siebie uprzejmi. Taki bankierowy savoir-vivre. > > Co zaś do wiemka i invest90 - pewnie właśnie uśredniają korzystając z promocji.
he myszowaty królem trolli został ,ganiasz jak kot z pęcherzem , ale dobre z tego to że masz nabyte a nie wrodzone ,ha ha . Tego nigdy nikt nie zmienił i nie zmieni ,to trzeba po prostu mieć ,tylko rodzice mogą to przekazać .