• Widzicie tą dwójkę z przodu? Autor: ~tygrys_myszowaty [94.75.98.*]
    Na wszelki wypadek wskazane jest, aby się na nią do syta napatrzeć ...
    ... trójka zajaśniała niczym kometa ...
    ... i zaraz potem znikła.
  • Re: Widzicie tą dwójkę z przodu? Autor: ~cuba [94.154.56.*]
    te 20 tyś. to jakiś straszak?
  • Re: Widzicie tą dwójkę z przodu? Autor: ~Protetyk [37.47.32.*]
    Na wszelki wypadek wskazane jest, aby się na nią do syta napatrzeć ...... trójka zajaśniała niczym kometa ...... i zaraz potem znikła.

Wiemy, że masz już swoje lata, ale protetyka teraz jest na wysokim poziomie. Uzupełnij braki.
  • Re: Widzicie tą dwójkę z przodu? Autor: ~boss [31.0.37.*]
    Ooo znowu 3 z przodu:))))
  • Re: Widzicie tą dwójkę z przodu? Autor: ~tygrys_myszowaty [94.75.98.*]
    Dnia 2019-05-09 o godz. 12:01 ~Protetyk napisał(a):
    > Na wszelki wypadek wskazane jest, aby się na nią do syta napatrzeć ...... trójka zajaśniała niczym kometa ...... i zaraz potem znikła.
    > >
    > > Wiemy, że masz już swoje lata, ale protetyka teraz jest na wysokim poziomie. Uzupełnij braki.

Witam nowego forumowicza. I oczywiście dziękuję za cenna poradę. Mam tylko takie niewinne pytanie: z którego zaciągu szanowny pan protetyk jest? Z tego pod indonezyjskie kontrakty na holenderskie gwarancje za 1,20, czy też dał się wyleszczyć zapowiedzią kandyjskiego joint venture wchodząc po 0,60? Tak się z ciekawości czystej pytam - bo poradzić Ci na to nic nie mogę.
  • Re: Widzicie tą dwójkę z przodu? Autor: ~Kiki [37.47.41.*]
    I trafiony zatopiony:) hehe
    Brawo Tygrys:)
  • Re: Widzicie tą dwójkę z przodu? Autor: ~Protetyk [37.47.32.*]
    Pan szczerbaty niestety trafił kulą w płot:) Nie szkodzi, i tak zawsze będziesz myślał że masz rację i jesteś cwanszy od innych... i każdy kto tu piszę ma akcję.
    Dnia 2019-05-09 o godz. 13:03 ~Protetyk napisał(a):
    > Pan szczerbaty niestety trafił kulą w płot:) Nie szkodzi, i tak zawsze będziesz myślał że masz rację i jesteś cwanszy od innych... i każdy kto tu piszę ma akcję.

Uff, co za ulga. A już myślałem, że będę miał u Ciebie dług wdzięczności niemożliwy do spłacenia . Tymczasem ... na zapluwanie monitora od nadmiaru adrenaliny najlepszy jest ... smoczek + śliniaczek.
    Nie musisz dziękować.
  • Re: Widzicie tą dwójkę z przodu? Autor: spock55 [62.69.247.*]
    Widział ktoś wiemka i investa90? Jestem ciekaw ich komentarza bo wam nie wiem o co chodzi
    Dnia 2019-05-09 o godz. 13:30 spock55 napisał(a):
    > Widział ktoś wiemka i investa90? Jestem ciekaw ich komentarza bo wam nie wiem o co chodzi

Nie wiesz? Już spieszę wyjaśnić. Po prostu staramy się być dla siebie uprzejmi. Taki bankierowy savoir-vivre.

Co zaś do wiemka i invest90 - pewnie właśnie uśredniają korzystając z promocji.
  • Re: Widzicie tą dwójkę z przodu? Autor: ~he [31.0.121.*]
    Dnia 2019-05-09 o godz. 13:37 ~tygrys_myszowaty napisał(a):
    > Dnia 2019-05-09 o godz. 13:30 spock55 napisał(a):
    > > Widział ktoś wiemka i investa90? Jestem ciekaw ich komentarza bo wam nie wiem o co chodzi
    >
    > Nie wiesz? Już spieszę wyjaśnić. Po prostu staramy się być dla siebie uprzejmi. Taki bankierowy savoir-vivre.
    >
    > Co zaś do wiemka i invest90 - pewnie właśnie uśredniają korzystając z promocji.

he myszowaty królem trolli został ,ganiasz jak kot z pęcherzem ,
    ale dobre z tego to że masz nabyte a nie wrodzone ,ha ha .
    Tego nigdy nikt nie zmienił i nie zmieni ,to trzeba po prostu mieć ,tylko rodzice mogą to przekazać .
[x]
FLUID -4,76% 0,10 2020-02-17 15:16:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.