• Jak myślicie będzie jeszcze handel dzis Autor: ~Raf [213.115.43.*]
    J.w
  • Re: Jak myślicie będzie jeszcze handel dzis Autor: ~Zakupowicz [77.237.15.*]
    Zapisałem się na akcje w grudniu 2017 roku, przez ostatnie półtora roku byłem przekonany że cała moja kasa będzie juz utopiona bo debiut mial przeprowadzać polski dom maklerski który zamknął się bo był zbyt bardzo umoczony w getback. Powiem szczerze ze wczoraj nie spostrzegłem że był debiut bo byłem zajęty cal dzień dzisiaj z samego rana wszystko sprzedałem, fakt faktem z mega zyskiem aczkolwiek uważam ze już większość osób które tak jak ja się zapisali już z tego wyszli dzisiaj albo wczoraj. Główni akcjonariusze nie puszczają swoich akcji, szkoda bo mogliby to naprawdę dobrze rozkręcić a takto jest teraz zastój. Niestety ale myślę że może tutaj być powtórka z VABUNA, pierwsze trzy dni ogromne zainteresowanie wywindowanie ceny z 2 zł na prawie 10 a następnie jedna ciągła kreska w dół. Z CDA jest o tyle problem iż nie ma on szans na wojnę z netlfixem, tvp.vod czy player bo operuje zbyt małym budżetem, obecnie nawet nie wspominając o netlfixie ale player wpuszcza seriale, których sezon kosztuje nawet 1mln i to jest ich własna produkcja. Content cda jest w 100% zależny od wielkich koncernów i producentów. Brak swoich produkcji i brak jakihkolwiek działań w celu pozyskania ich jest chyba największą wadą cda, który od zawsze i chyba na zawsze otrzymał łatkę następcy kinomaniak.pl czyli po prsotu serwisu z darmowymi filmami czytaj cos ala torrenty
  • Re: Jak myślicie będzie jeszcze handel dzis Autor: ~bazooka [89.22.211.*]
    Dnia 2019-05-09 o godz. 11:07 ~Zakupowicz napisał(a):
    > Zapisałem się na akcje w grudniu 2017 roku, przez ostatnie półtora roku byłem przekonany że cała moja kasa będzie juz utopiona bo debiut mial przeprowadzać polski dom maklerski który zamknął się bo był zbyt bardzo umoczony w getback. Powiem szczerze ze wczoraj nie spostrzegłem że był debiut bo byłem zajęty cal dzień dzisiaj z samego rana wszystko sprzedałem, fakt faktem z mega zyskiem aczkolwiek uważam ze już większość osób które tak jak ja się zapisali już z tego wyszli dzisiaj albo wczoraj. Główni akcjonariusze nie puszczają swoich akcji, szkoda bo mogliby to naprawdę dobrze rozkręcić a takto jest teraz zastój. Niestety ale myślę że może tutaj być powtórka z VABUNA, pierwsze trzy dni ogromne zainteresowanie wywindowanie ceny z 2 zł na prawie 10 a następnie jedna ciągła kreska w dół. Z CDA jest o tyle problem iż nie ma on szans na wojnę z netlfixem, tvp.vod czy player bo operuje zbyt małym budżetem, obecnie nawet nie wspominając o netlfixie ale player wpuszcza seriale, których sezon kosztuje nawet 1mln i to jest ich własna produkcja. Content cda jest w 100% zależny od wielkich koncernów i producentów. Brak swoich produkcji i brak jakihkolwiek działań w celu pozyskania ich jest chyba największą wadą cda, który od zawsze i chyba na zawsze otrzymał łatkę następcy kinomaniak.pl czyli po prsotu serwisu z darmowymi filmami czytaj cos ala torrenty

to po co w ogóle zapisywałeś się na akcje tego "gniota" jak sam piszesz hahaha niezła ściema hahaha
  • Re: Jak myślicie będzie jeszcze handel dzis Autor: ~KRZYWY [89.72.182.*]
    Kolego masz racje ale jak sam zauwazyles duzi nie chca sypać co oznacza ze 150tys tylko jest w obrocie akcji z c zego jak pisales ci co kupili na debiucie puscili rano dzis lub wczoraj czyli ktos z kasa skupuje i moze podciagnac nawet na 200zl? co mu zrobisz to nc tuatj wszystko mozliwe !! puki beda kupowac puty bedzie kurs rosl a zaklinania wasze nic nie dadza!
  • Re: Jak myślicie będzie jeszcze handel dzis Autor: ~biszkopt [178.252.19.*]
    Ja nie puściłam jeszcze. Zapisywałam się na ten papier bo była informacja, o tworzeniu treści własnych póki co nic w temacie nie słychać ale spółka jest zdrowa i warta inwestycji. Nie spodziewałam się, że w ciągu dwóch sesji tak to pociągną. A jeśli chodzi o FF to oddać chcieli milion akcji ale chętni znaleźli się tylko na 154 tyś i patrząc przez pryzmat kursu to bardzo dobrze
  • Re: Jak myślicie będzie jeszcze handel dzis Autor: ~LAIK1980 [188.147.43.*]
    Ja zapisałem się tez na akcje w 2017 roku. W internecie zobaczyłem reklamę na zapis . Zgłosiłem się i przyznali akcje.Był to mój trzeci zapis na debiut. Kupiłem tylko 500 akcji . Po ogłoszeniu braku debiutu byłem nastawiony ze nie mam tych pieniędzy ze przepadły. Oraz ze było 1mln akcji a sprzedali tylko 15 procent to tutaj już tez pogodziłem się ze strata. Jako ze śledzę w miarę giełdę na bierząco to wiedziałem o wczorajszym debiucie. Sprzedałem po 11,5zl wszystko. Dziś mogłem zarobić więcej ale patrzę na to inaczej. Trzy dni temu myślałem ze nie mam ani grosza z tych akcji a dziś mam na dobre wakacje
    Ja mam kilka razy więcej ale też zdążyłam zapomnieć o kasie i pogodziłam się z ewentualną stratą a tu taka niespodzianka:) warto było zamrozić środki na półtora roku
  • Re: Jak myślicie będzie jeszcze handel dzis Autor: ~BBBB [37.248.163.*]
    Mam do Pana pytanie, jak mozna sie zapisac tak wczesnie na akcje? Czy potrzebny jest kontakt z emitentem by posiasc takie informacje? Dopytam tez czy wie Pan co to oznacza ff?
  • Re: Jak myślicie będzie jeszcze handel dzis Autor: ~jakubeczko [165.225.84.*]
    Zapisał się w 2017 bo wtedy było IPO - mineło 1.5 roku od IPO do debiutu wiec sporo osob po prostu zamroziło srodki (ja tez) - Ci co zaryzykowali i sprzedali na pewno są teraz zadowoleni (spolka mocno urosla od IPO do debiutu i ma malutko free float wiec tak to wyglada teraz).
  • Re: Jak myślicie będzie jeszcze handel dzis Autor: ~Leon [185.170.224.*]
    No witam ja zapisałem się i mamy dosyć dużo akcji i nie sprzedajemy ich. Ci co mieli sprzedać sprzedali. Najlepszy chyba był ten idiota który sprzedał za 6 zł. Oczywiście że przyjdzie firma z branży i przejmie Cda(np. amazon, agora). Pamiętam minę maklera z Santandera jak wszyscy olewali zapisy. Podstawa analizy Cda to zrozumienie modelu sprzedaży, który łatwo policzyć, łatwo zmierzyć, a nie jakieś gry.
    Racja tym bardziej, że już coś wspominają o inwestorze branżowym.
  • Re: Jak myślicie będzie jeszcze handel dzis Autor: ~SanEscobar [198.240.128.*]
    Aktualnie według strony NewConnect handel jest wstrzymany a na koncie maklerskim w ING pokazuje TKO 19.70zł
    https://newconnect.pl/notowania
    Czy wiadomo dlaczego wstrzymali obrót? Zbyt duża zmiana kursu? Mimo wszystko tylko 40% dzisiaj co wydaje się mała zmianą do wczorajzego 130%
[x]
CDA -0,83% 17,95 2025-10-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.