• Wikana Square - Maj Autor: ~Gallileo [188.146.50.*]
  • Re: Wikana Square - Maj Autor: ~Gallileo [188.146.56.*]
    Zaczynają podpisywać pierwsze umowy u notariusza odnośnie budynku A
    A co do budowy:
    budynek A - zaczynają drugą kondygnację nadziemną
    budynek B - ciąg dalszy poziomu -2

link

link

link

• Re: Wikana Square - Maj Autor: ~Roman [91.145.162.*]
    Poniżej wpis z forum Wikana Square - generalny wykonawca inwestycji jest ten sam co w przypadku Tarasów przy ul. Rocha. Ciekawe jak wygląda sprzedaż w tej inwestycji - etap B ciągle nie jest wprowadzany do sprzedaży. Czyżby totalna fuszerka na poprzednich inwestycjach i ceny z kosmosu odstraszały klientów? ...

Jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem mieszkania u tego Dewelopera zachęcam do zapoznania się z ostatnim etapem zielonych tarasów na św Rocha, wystarczy się przejechać i gołym okiem widać fuszerkę na każdym kroku. Podpiszecie akt i kontakt się urwie... Pan Łukasz H. będzie was mamił w nieskończoność w tej chwili mija 5 miesiąc a początkowe usterki nietknięte... mało tego wychodzą kolejne, garaże w których woda po ulewie po kostki oraz wieczne wodospady po ścianach- woda leje się z każdej dylatacji i przejścia instalacyjnego. Gorszą sprawą jest woda która sączy się pomiędzy ścianą a elewacją, wysolenia na elewacjach, a nawet już odpadająca elewacja. Radzę dobrze rozważyć inwestycję zwłaszcza że płaci się niemałe pieniądze.
  • Re: Wikana Square - Maj Autor: ~Gallileo [95.49.85.*]
    A ten dalej swoje.... nie wiem jaki masz w tym interes i po co to robisz, ale wypisujesz po prostu niesprawdzone brednie. Powtarzam po raz kolejny: zainteresowanie Wikana Square jest bardzo duże mimo wysokich jak na Rezszów cen, a co generalnego wykonawcy, to co napisałeś to jest zwykłe kłamstwo. Wystarczyło wpisać w internecie i znalazł byś odpowiedz na nurtujacą Cię kwestię, ale wolales pisales glupoty i się kompromitować, no coż.. Twój wybór

Generalny wykonawca Wikana Square - GRIMBUD z Nowego Sącza

Zarząd WIKANA S.A. („Emitent”) informuje, że w dniu 19.11.2018 roku spółka zależna Emitenta - WIKANA MERITUM Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością PANORAMA Sp.k. z siedzibą w Lublinie („Spółka”) - zawarła z Zakładem Budowlano-Montażowym „GRIMBUD” Sp. z o.o. z siedzibą w Nowym Sączu („Wykonawca”): umowę o wykonanie robót budowlanych, polegających na wykonaniu przedsięwzięcia inwestycyjnego stanowiącego budynek mieszkalny wielorodzinny „A” z wielostanowiskowym garażem podziemnym, wraz z przyłączami, jako pierwszego etapu inwestycji realizowanej w Rzeszowie przy ul. Lenartowicza pod nazwą „WIKANA SQUARE”

Generalny wykonawcaZielone Tarasy - DESERTO z Przeworska

Spółka zależna Wikany (Wikana Prim) pozyskała w Mbanku Hipotecznym kredyt budowlany na sfinansowanie budowy sześciu budynków osiedla Zielone Tarasy. Wysokość pożyczki wynosi 1,5 mln zł. Jest ona przeznaczona na sfinansowanie budynków C, D i O, P, R, S wraz z dwoma garażami podziemnymi, realizowanych w ramach dwóch ostatnich etapów inwestycji Zielone Tarasy w Rzeszowie. Powstanie w nich łącznie sześć budynków z 138 mieszkaniami.Generaklnym wykonawcą jest spółka Deserto z Przeworska.

Masz coś jeszcze "mundrego" do powiedzenia?
    Brak Deserto w Wikana Square to dobra wiadomość. Nie wiem tylko skąd u Ciebie tyle agresji :) Miłego wieczoru.
  • Re: Wikana Square - Maj Autor: ~Gallileo [95.49.233.*]
    Po prostu brzydzą mnie kłamstwa, albo pisanie nieprawdy, zwłaszcza publicznie. Nie wiem czy to było świadome z Twojej strony, ale jeśli nie to następnym razem zalecam sprawdzić zanim się coś publicznie napisze, bo ktoś naprawdę może w to uwierzyć. Jak się czegoś nie wie to lepiej nie pisać wcale niż pisać fałszywe informacje, a jak się ma wątpliwości to zawsze przynajmniej warto zapytać. Miłego...
    Szaleńcu Galileo jakie kłamstwa? Twoje naganianie na spółke jest ohydne. Nie wspominając o szerzonych przez Ciebie kłamstwach dotyczących wprowadzenia do sprzedaży etapu B w połowie maja. Dla Ciebie każdy, kto nie jest naganiaczem staje się z automatu wrogiem. Jest to żenujące.
    Dość... najgorzej jak "złodziej krzyczy łap złodzieja". Udowodniłem Ci że rozpowszechniasz fałszywe informacje o braku zainteresowania, o generalnym wykonawcy, o rzekomych fuszerkach (to co? krzywo dziurę w ziemi wykopali?) i zarzucasz mi kłamstwo? Co za tupet!
    Co do sprzedaży Wikana Square Budynek B po opublikowaniu przeze mnie zapytałeś skąd ta informacja podałem Ci źródło.
    Odpowiedziałem Ci tu na forum, że to informacja ze społki i że w połowie maja zapraszają do kontaktu z doradcami. Dzowniles do nich? Wiesz, że ta sprzedaz nie ruszyla? Może ruszyła, a jeśli nie to niestety ale nie mam wpływu na opóźnienia w spółce.
    Dyskusja z Tobą jest poprostu żenująca.
    Kończe aktywność na tym forum. Twoje dowody to dobry żart. :) Jakkolwiek życze Ci powodzenia w inwestycji w tę spółkę. zalecam jednak mniejsze zaangażowanie emocjonalne. W Twoim przypdku warto chyba zapoznać się z syndromem efektu zakotwiczenia :). Ja nie jestem Twoim wrogiem a tak chyba mnie odbierasz. Natomiast czytając Twoje wpisy jestem pewien, że dyskusja z Tobą nie ma sensu - najbardziej lubisz pisać sam ze sobą. Powodzenia!
    No jeśli pokazanie Ci czarno na białym, że napisałeś totalną nieprawdę to jest dla Ciebie żart to pozostaje mi pogratulować poczucia humoru. Mylisz się, najbardziej lubię dyskusje, ale oparte na faktach, a nie kłamstwach. Również życzę Ci powodzenia!

• Re: Wikana Square - Maj Autor: ~Gallileo [78.11.36.*]
    Porównanie stanu (róznica trzech tygodni)

link

link

[x]
WIKANA 3,90% 8,00 2026-05-14 16:25:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.