Prezesowa testuje naszą wytrzymałość :) ciekawe czy się ośmieszy i pozwoli spółce zejść na jednolite.? Jakieś zakłady robimy? W gruncie rzeczy nie zdziwili by mnie pozwalając na zejście na jednolite a za miesiąc lub dwa jak sie odkupią bo wiadomo wtedy pójdzie sprzedaż, wyprzedaż walora ogłoszą split akcji i wejście na ciągłe. czekamy i zajadamy popcorn
te notowania od trzech miesięcy i tak już wyglądają jak jednolite więc dużej róznicy nie będzie po za tym ja tu nie widzę żadnego skupu, wręcz przeciwnie obstawiam wariant, że poprostu czekają na dopuszczenie akcji do obrotu inastępnie split wg mnie będzie 20-30 :1 , czyli po ~~ ok14 zł za szt a w obrocie ok . 90-130 mln akcji to i tak zostaną na ciągych wedy może bedzie coś grane tyle, że wasze akcje nie bedą potrzebne bo bedą w zdecydowanej mniejszości
Przeciez te akcje nie zostaly doluszczone nawet nie wiadomo czy beda dopuszczone po tych przekretach z 800 mln których nikt jie widzial a byly tylko na papierze.Jezeli to dopuszcza to bedzie kompromitacja KNFu i calej gieldy ogolnie.Nie trzeba psioczyc na OFE i ich likwidacje tylko popatrzec na to jakie przekrety przechodza na GPW a KNF nic nie robi -to wlasnie odstrasza ludzi od akcji
Roman Jak ruszy do góry to nic ludzi nie odstraszy.... kupują bankruty i balony ...wszystko kupią jak będzie większe zainteresowanie - obroty - lub rosnący trend