• to nie przedszkole Autor: ~AnnaLiza [84.253.38.*]
    Specjalisci od analizy : znawcaNC  i tu  produkujecie jakies koszaly juz chyba z przyzwyczajenia.
    Uwazacie, ze mieliby w raporcie napisac ,ze za pare miesiecy beda miec na pewno umowe?
    Branza jest taka a nie inna i to trwa.Jaka polska firma dostala sie raptem do USA ? I z jaka w ogole w takim gronie gadaja.
    Jezeli chodzi o arkusze to pokazywanie ich jest dziecinada ,poniewaz jak na dloni widac ,ze siedzi tam raptem 2,3 gosci i ustawiaja sobie kurs jak chca a co dziwne (albo nie ) jakos nie chce on runac. Czyszcza maluczkich albo przesuwaja te pare papierow w te i we wte.Wpisy "sypnalem cos tam .." jutro 19" sa dobre zeby zaistniec i nic poza tym.Poziom bankierowej dzieciarni..jak na gemingu..siadz jeden z drugim w kaciku i wsuwajcie kaszke uwazajac zeby sliniaczek sie nie obsunal bo mama sie wpieni
    Myslicie ,ze facet formatu Marc Massop dawalby swoje nazwisko jakiejs takiej byle  firmie,zeby sie zblaznic.Ci ludzie (Wstphal rowniez) sa znani w dosyc waskim przeciez srodowisku investygacji w USA jak lyse konie.
    Kliknij sobie jeden z drugim na profile Massopa na Linkedin i poczytaj. Ostatniej nagrodzie (z przed paru dni na IALEIA "Distinguoshed Servis 2019") towarzyszy na jego profilu jednak 104 gratulacje i 39 komentarzy od ludzi z branzy i to nie byle jakich.
    Westphalwalnal na swoim profilu fotke z " 2019 Spring Conference in Gulf Shores AL for Assotiation of State criminal Investigative Agencies ,gdzie rowniez dzisiaj produkuja sie dla DataWalk.
    Niby nie ma forsy,itp.ale ci ludzie sa tam gdzie byc powinni i pracuja.

• Re: to nie przedszkole Autor: ~tu [87.207.165.*]
    Jakiś czas temu zarząd stwierdził, że firma może stać się zyskowna za 15 - 20 lat.
    Do tego czasu będą tylko emisje akcji i może się uda albo inwestorzy stracą wszystko.
    Zarząd niczego nie ryzykuje - wszyscy biorą pensje z pieniędzy inwestorów.
    Ryzykują tylko papiery po cenie nominalnej - czyli marne grosiki.

Reszta bezpowrotnie traci czas.

• Re: to nie przedszkole Autor: ~znawcaNC [31.179.87.*]
    2,5 roku dalszej stagnacji i zdobywania referencji w USA
    to przeklejka z raportu a nie moja analiza :DDDDD
    kolo 20 klientow do 2022 roku czyli 2 klientow na kwartal za pol darmo
    jakby to powiedziec.... nie przemeczaja sie :DDD
  • Re: to nie przedszkole Autor: ~AnnaLiza [84.253.38.*]
    No i co.podniecacie sie od dwoch lat powielajac to samo zdanie w pieciuset wersjach.
    Wiem ,ze w przedszkolach strajkuja i nie ma miejsc ale zawsze w domu leza jakies kredki..namalujcie sobie jakies wzrosty albo spadki bo gledzicie niemilosiernie w kolko graniaste..
    tzn. ci faceci z usa przyszli po kase? z wyplaty ? heheh? i bo data tak dobrze placi a ich kumple podstepnie im na linkedin
    gratuluja i czekaja az im sie noga powinie?
    W sumie powinni zjechac z kursem ile sie da ,wykupic w pl ile sie da i wyniesc sie do USA bo na polskim grajdole forse znajda..gdy juz ktos z usa im cos sypnie albo zaproponuje
    pakuje sie szmalec w jakies pseudo startupy po kolesiowsku i nic z tego nie wynika...
    i tak sie dziwie ,ze im sie chce
    Zapomniałeś dodać, że ta firma działa od 2012 roku i jeszcze ani razu nie miała zysku.
    Kasa się szybko kończy a o nową co raz trudniej.
    Wyciągnij wnioski samodzielnie.
    Właśnie przedszkole wierzy w bajeczne obietnice, ludzie dorośli patrzą na wyniki finansowe.
    Firma miała kosić kasę na firmach ubezpieczeniowych - minęło tyle lat i jakoś nic.
    Jakoś tego produktu nikt nie chce.
    Moja osiedlowa budka z jabłkami ma większy obrót i więcej klientów niż ten potentat BigData.
    To w twoich rojeniach miala kosic kase i tu tkwi sedno problemu.
    Ubezpieczalnie ? to nie core biznes.Zgadza sie sami nie wiedzieli albo naiwnie uwazali ,ze na takim logarytmie da sie w pl. zarobic pieniadze.W pl sie da robic pieniadze na weglu,paletach,produkcji poszyc do samochodow itp.
    Zreszta dopiero ci ludzie z USA powiedzieli im co mozna z tym fantem zrobic i gdzie.
    Zajinwestujjj waszmosci w co chcesz...i wroc jak beda wzrosty albo wcale..gdzie problem..co sie tak napalasz
    Teraz sa na glownym, w raportach musza pisac co jest grane do bolu..kazdy widzi arkusiki ,pracownicy opychaja ,zeby miec na chleb
    sprawa jest krystalicznie jasna...kupa ryzyka . Zysk jest kwestia relatywna..
    Zysku nie bedzie..dlugooo a moze w ogole  i co dalej?
    Poradz myslicielu.
    Biegasz tak po ulicach i zaczepiasz ludzi skarzac sie ,ze bedziesz mial glodowa emeryture bo produkuja pincetki i rozne piatki?

Na paletach powiadasz.
    Na GPW jest cała masa firm co robi miliard zysku rocznie rok w rok.
    tam tez doradzasz? jakos nie moge sie doczytac?
    Wyrażam swoją opinie - czy to jest już zabronione ?

Moim zdaniem to jest spółka śmieciowa, która żyje tylko dzięki emisjom akcji.
    Nie wyróżnia się niczym na tle innych spółek śmieciowych co robią to samo.
    A o moją emeryturę to bym się nie martwił - bo tak się składa, ze nie inwestuje w spółki śmieciowe.
    Warunkiem jest regularny zyski i płacenie dywidend.
  • Re: to nie przedszkole Autor: ~killer [83.31.140.*]
    ja Tobie też mogę pogratulować komentarzy, czy to coś zmieni w twojej finansowej rzeczywistości? NIC Zrozum że ludzie maja prawo byc rozczarowani
    caly arkusz kupna update :)

19,5000 ......... 50 .......... 08:30:21
    19,0000 ......... 658 ......... 15:27:21
    16,3000 ......... 60 .......... 11:40:51
    15,0500 ......... 67 .......... 09:30:36

• Re: to nie przedszkole Autor: ~sprawdzam [146.4.5.*]
    znawca udajesz koguta na tym forum wespol z tu.oczywiscie tylko na spadkach
    jezeli jestes naprawde taki kogut i podaj aktualny arkusz powyzej piatej pozycji na K.
    te mianowicie pt. inwestor max koszuja troche wiecej (okolo 200 za miesiac) i okaze sie czy jestes taki bella.
    abstrachujac od tego , taka dziecinada mozesz zaimponowac leszczom ,ktorzy widza moze ze dwa notowania.
    zaimponuj nam i wal ile jest na K na pozycji np. 7 hmm?
  • Re: to nie przedszkole Autor: ~indyk [146.4.5.*]
    no? milczenie?
    no to jeses chloptas kokoszka nie kogut...sioooo do kurnika
    imponuje ci 200zl na miesiac? :D
    zeby ogladac 5oferl na krzyz na pilabie? :DDD
    masz moja resztowke na 20zl, bierzesz to ode mnie i juz tu nie zagladam :DDD
  • Re: to nie przedszkole Autor: ~panda [31.11.214.*]
    u milka z emocji nie wyrabia, musiał biedaczek mocno utopić na pilabie :D tylko po co kiego zmienia ciągle nicki, jak ip to samo i styl miałki ten sam.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [146.4.5.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: to nie przedszkole Autor: ~potentatdrobiowy [146.4.5.*]
    a tu nie chce runac?
    nikt o zdrowych zmyslach nie wystawia na S pakietu z paroma tysiacami i ustawia sie po drugiej stronie na K
    slowem...ktos akumuluje dopuki mozna a ze leszcze raczej nie maja takich ilosci to sobie odpowiedzcie sami
    chyba ze to nasz krezus z brastera panda hehe
    kolego sympatyczny, powiedzialem ze to moje i mozesz to brac :)
    nie dorabiaj zadnej taniej teorii bo po stronie k nie ma zadnego mojego zlecenia
    ps. jestem przy zdrowych zmyslach ale musze sprzedac bo nie mam 200zl by ci zaimponowac :DDD
    wszystko w porządku milko? Przecież ja od kilku lat nie mam brastera. Nie jestem tobą że jak widzę tonący okręt to trzymam, jak ty pilab od 40 zeta. Nie wyszedł biznes to się akcje sprzedaje. Ocknij się
  • Re: to nie przedszkole Autor: ~nono [84.253.38.*]
    hehehe od 40 zeta mowisz..tez od lat..
    to dowod..ze siedzisz na emeryturce przy herbatce,petasz sie po wszystkich forach i snujesz domysly...
    no nie wiem jaki czub kupowal po 40..wiem ze ty piales na temat brastera przy 30..
    i czekasz z utesknieniem na jakis moje zkrecenie karku
    ma sie to PRL owskie doswiadczenie hmm? sugestyjka tu ,sugestyjka tam
    zapomniales wymienic ,ze wiesz rowniez gdzie mieszkam..pamietasz jak kolportowales na forum,ze skad jestem?
    jakiejs pipidowy kolo czegos tam?
    biedny .Co ci to daje? tak szczeze?
    naprawdę współczuję
  • Re: to nie przedszkole Autor: ~pokoleiprosze [84.253.38.*]
    znawca odpowiada za pande ,panda za znawce..a moze wy w jednym pokoju mieszkacie.hihihi co?
    nie twierdzilem w ogole ,ze ktos z leszczy kupuje..nie rozumiem ,ze czujesz sie adresatem
    notabene zniknal szybciutko ten straszak z 5000 na S
    i prosze ladnie pisac w kolejnosci tego ktory z "was" ma wlasnie dostemp do kompa..tego samego hehe
    myli wam sie kto ma byc kim heheeh
    dobra porada dla ciebie milko. Nieudolne zmiany IP nie spowodują, że admin zacznie tolerować bzdury niezgodne z regulaminem. Pora dorosnąć i nauczyć się kultury wypowiedzi. :D
  • Re: to nie przedszkole Autor: ~bylobysmutno [84.253.38.*]
    i jeszcze jedno bezinteresowny znawcodawco notowan
    ,zeby ci nie skosili tych ,ktore masz za dwa zlote poniewaz jak informuja banki w komunikatach z przed paru dni:
    "uprzejmie przypominamy ,ze na podstawie umowy abonenckiej o udostepnianie serwisow gieldowych inwestor NIE MA PRAWA
    dalszego udostepniania innym osobom danych o notowania instrumentow gieldowych w jakiejkolwiek formie"
    no ,zeby nie ustatuowali na twojej osobie tzw. przykladu heheh
    ale ty wiesz ze ja mam to gdzieś i nie czytam co piszesz? :D
  • Re: to nie przedszkole Autor: ~induktor [84.253.38.*]
    po pierwsze " o czym piszesz"
    po drugie OCZYWISCIE ze wiem ze nie czytasz...masz o czym zapomnialem wspomniec ,
    umiejetnosc zapoznawania sie z tresciami wszelakimi przez indukcje poprostu budzisz sie i wiesz
    jeszcze pare takich bon motow prosze
  • Re: to nie przedszkole Autor: ~panda [159.205.179.*]
    no już, już, weź jakiś śliniaczek i przetrzyj buzię z tych emocji, co wypluwasz :D
  • Re: to nie przedszkole Autor: ~kupPansoftware [84.253.38.*]
    a ja ci doradzam..zawies na kolku te swoja emeryture idz do roboty jakiej ,bedziesz mial wiekszy dystans do zycia w realu i nie bedziesz sobie dawal zielonych lapek, stalkingowal i zasmiecal tysace watkow pseudoinvestywnymi newsami...albo kup software Datawalk
    wtedy bedziesz champ

• Re: to nie przedszkole Autor: ~killer [83.31.140.*]
    Panowie , panowie, po co te emocje, wzieliście ślub z Ta spółką?, jeżeli tak to rozwód będzie bolesny bo na spadkach :)
    właśnie też milki nie ogarniam. Biznes słaby to się człowiek żegna ze spółką, a ten tworzy elaboraty o mitycznym i tajemnym akumulowaniu, bo utopił mnóstwo kasę i nagania bezczelnie :D
    łu zabolała prawda słiska :D
    Cała rzecz w tym, że oni nie kupowali po 40 zł tylko dali się zrobić po 65.
    Teraz będą się wypierać, że wszyscy mają tu akcje po 10 gr i są mega zarobieni a teraz to tylko robią tzw kółka dla sportu
    Bo wszyscy czekają na to wielkie przejęcie.
    Już nie gadacie nic o wezwaniu i przejęciu :)
  • Re: to nie przedszkole Autor: ~Nono [188.154.246.*]
    Bardzo zabolalo...moge specjalnie dla ciebie onomatopeicznie: aaaaauuuuaaaa
    A moze jakis dowod na ta moja strate? W produkowaniu insynuacyjek masz doswiadczenie wg.zasady x razy powtorzona insynuacja staje sie prawda.Tyle ,ze to nie wybory hehe. Ty nasz socjotechniczku ogrodniczku , scieme to lykaja moze kolesie na rautach w sanatorium.
    Amatorszczyzna pachnie.To nie gazetka szkolna.Wyglada na to ,ze braku je ci pomyslow.
  • Re: to nie przedszkole Autor: ~klubers [83.31.140.*]
    rzeczywiście to nie dzietskij sad
  • Re: to nie przedszkole Autor: ~Jurij [188.154.246.*]
    Koleś jak widać należał do pionierów . Radziecki sznyt, rosyjski w paluszku, słowem sowiecka szkoła AT.
  • Re: to nie przedszkole Autor: ~SWISS [146.4.5.*]
    Z przyjemnoscia oswiadczam ze ja z Anna-Liza pobralismy sie.Taka fuzja
    Z jeszcze wieksza przyjemnoscia cytuje wszystkich geniuszy ,ktorzy tu sie produkowali…
    jak mawial wieszcz…(raz jeszcze) oswiadczam ze pogloski o mojej smierci okazaly sie przedwczesne.
    Moze macie TERAZ cojones ,zeby cos splodzic?

• Re: to nie przedszkole Autor: ~SWISS [146.4.5.*]
    Panda a moze ty jakis komentarzyk trzasniesz teraz.(Udzielacie sie z kolesiami na Selvicie niestrudzenie. O pare lat za pozno)
    bedzie trudniej? hmm.
    Nie musze dyskutowc z twoimi glupawymi insynuacjami..wystarczy poczytac wstecz.
    Dowiodles dyletanctwa na Selvicie i potwierdzasz je teraz.To by bylo jednak pol biedy .
    Twoj problem polega na tym, ze wylewasz zolc insynuujac . Nalezysz do tych biedaczkow ,ktorzy kreuja sobie samopoczucie wylewajac pomyje. Karma wraca..czy jak to bylo.?..O forsie juz w ogole nie wspominam inwestorze inwestorow.
    Zawsze za pozno,zawsze stare dobre PRL owskie metody.
    Ostrzegam przed tym typem. Lubi sie przyssac i nie przebiera w srodkach

[x]
DATAWALK 2,52% 130,00 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.