Trolliki jak widać mają używanie w obecnej chwili. Chociaż trollować też trzeba umieć a jak widać żaden z nich tej umiejętności nie posiada. Ale jak zawsze najmundrzejsze trolliki. Nawet sensownego nicka nie wymyslą wstrętne podszywacze. Taki to mają posłuch.
No cóż, tego nie wiesz. Ale różnica między normalnym i wychowanym człowiekiem jest taka, że on nie obraża, a ty jak widać pokazałeś ile jesteś wart. popatrz się w lusterko i i nie przyznaj mi racji. Jaki post taki człowiek.
Na księdza idź, będziesz głosił kazania swoim owcom. Ty może popatrz w lustro na swoją zakłamaną facjatę i przyznaj, że mogłeś naciągnąć na ten syf paru nieświadomych gości.
No widzisz, masz pretensje do mnie. Dlaczego? W ani jednym poście nie namawiałem Ciebie do kupna albo sprzedaży. Znając życie kupiłeś po 0,7 i teraz sprzedałeś. No cóż, takie życie. Trzeba było trzymać i poczekać. Zdrówka życzę.
no widzisz. Nawet argumentów nie masz. Jesteś zwykłym trollikiem bez wiedzy i argumentów. Pan każe a sługa robi. Z tego co widać ty to ten drugi. Zdrówka życzę.