• Perspektywy segmentu fitness Benefit Systems na nie wyglądają najlepiej Autor: ~vodjin [89.64.7.*]
    link tutaj:
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Perspektywy-segmentu-fitness-Benefit-Systems-na-19-nie-wygladaja-najlepiej-opinia-7663401.html

ciekawe - co myślicie?
  • Przesada by ktoś tanio kupił Autor: adamkruchy [5.173.197.*]
    CO myślimy? Ktoś oddaje, ktoś odbiera. Skala spadków konkretna, ale już ma w sobie planowane niższe zyski. Sytuacja się uspokoi i kurs ruszy co najmniej w kierunku 750 zł.
  • Re: Przesada by ktoś tanio kupił Autor: ~Ab [37.109.33.*]
    Jasne...,
    a co z uokik ?
  • Re: Przesada by ktoś tanio kupił Autor: adamkruchy [5.173.197.*]
    To samo co z KNF, KFC i MC. Żartuję oczywiście. Nie pasuje ci, to nie kupuj, pasuje ci to kupuj. Do wyboru, do koloru. Warto było popatrzeć jak na dzisiejszej sesji między 14 a 15 doszło do wymiany na wysokim obrocie. Już się dogadali i ktoś odkupuje na tym poziomie od kogoś ktoś skracał. A to znak. Oczywiście możesz czekać na 500 zł, ale wiele wskazuje na to, że będzie wkrótce duże odbicie w górę.
  • Re: Przesada by ktoś tanio kupił Autor: ~Znudzony [188.146.168.*]
    A nie można tego trochę prościej poza obrotem zrobić?
  • Re: Przesada by ktoś tanio kupił Autor: adamkruchy [5.173.197.*]
    Jak widzisz - NIE. Tak jest szybciej i jest pewnym sygnałem dla mniejszych graczy, że ktoś większy wziął się do roboty. Warto szukać takich numerów na wielu spółkach, gdy nagle pojawia się duża walka pobytu z podażą. I tutaj mamy właśnie teraz na tej spółce przy aktualnych poziomach cenowych. Na wszelki wypadek poustawiałem się jeszcze niżej, ale będzie ciekawie.

Pozdrawiam Adam Kruchy

• Re: Przesada by ktoś tanio kupił Autor: ~Rafał [185.157.12.*]
    Ogólnie to ładnie poszło w dół... Sam mam ze średnią ceną 700 i myślę,żeby dokupić i nieco niżej uśrednić :)
    Myślicie, że jutro dokupić czy jeszcze zjedzie w dół?
  • Re: Przesada by ktoś tanio kupił Autor: ~polonista [79.191.186.*]
    Wystarczy trochę doczytać - fitness dla Benefitu to mniej niż 20 proc. przychodów. Kluczowe są karty, i ważne żeby tu "żarło". A ta informacja https://www.bankier.pl/wiadomosc/Liczba-aktywnych-kart-sportowych-Benefit-Systems-na-koniec-marca-wyniosla-1-297-mln-7651681.html pokazuje, że karty ciągle schodzą, jak świeże bułeczki (+100 tys. w trzy miesiące!).
[x]
BENEFIT -1,78% 3 315,00 2025-12-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.