Nie na takie raporty tu czekamy, ostatnia emisja pokazała jakie jest zainteresowanie spółką, nie bardzo jest co komentować , teraz ma być intensywna sprzedaż wiec czekamy.
na to chyba poczekamy do grudnia tylko nie wiem czy 2019 czy 2020 przecież zawsze mówili że proces sprzedazowy to dwa lata a teraz w Raporcie 2018 zaczeli mówic o 4 latach czyli co 2023? jestem w... y na maxa
Nie Ty jeden, ja nawet mogę czekać tylko nie w sytuacji ze wraz z ,,rozwojem'' emitują coraz tańsze akcje. Ja po ostatniej akcji zredukował pozycje, nadal mam sporo ale wiary jednak trochę mniej wiec i ekspozycja mniejsza.
Ta perełka zabłyśnie za 20 - 30 lat. No może góra za 50. Potencjał rynku jest gigantyczny co widać z raportu i rośnie i rośnie. To jest inwestycja dla prawnuków. Masz dzieci - pomyśl o ich wnukach i inwestuj.
no to moj komentarz :) cytuje z raportu: Średniookresowym celem Grupy jest pozyskanie do 2022 roku około dwudziestu klientów, optymalnie stanowiących światowej klasy referencję, np. ze Stanów Zjednoczonych, wykorzystujących Platformę DataWalk na zasadach komercyjnych, w toku bieżącej działalności operacyjnej.
takze jeszcze 2,5 roku pozyskiwanie referencji na dotychczasowych zasadach tj za pol darmo na ten rok podobno kasa jest jeszcze z emisji ale na dwa pozostale nie ma a trzeba bedzie wiecej pieniedzy niz dotychczas bo coraz wiecej pasibrzuchow trzeba wyzywic w USA :) takze wiecie, emisje kolejne, w jakiej cenie? wkleje wam caly arkusz kupna na teraz :)
zero zainteresowania rynku po tej cenie, przy kazdej emisji maja taka magiczna formule ze nie taniej niz 10zl i po ej cenie ostatecznie ktos wylozy jeszcze troche wiekszej kasy
do obrazu sytuacji wklejmy z raportu osiagniecia na najwazniejszym dla spolki rynku w przelomowym 2018 roku: Sprzedaż Ameryka Płn. 0,0 0,0%
co do strategii dla posiadaczy akcji, w drugiej polowie roku zaraportuja pewnie jakiegos klienta w USA bo rozpaczliwie potrzebuja sie uwiarygodnic i wtedy podbitke warto wykorzystac do sprzedazy akcji przed kolejna tansza od poprzedniej emisja!